Galaxy S8 ar putea fi primul smarpthone Samsung cu ecran 4K

Telefon Galaxy S8
Necesar sau nu, saltul la ecranele 4K pentru smartphone este inevitabil, vârfuri de gamă ca Samsung Galaxy S8 fiind printre primele care să beneficieze de acest „upgrade”.

Potrivit Go4it, predicţia făcută de specialiştii companiei de analiză UBI Research are la bază capabilităţile actuale de producţie, cât şi tendinţele pieţei către popularizarea conţinutului VR. Aici, densitatea mai mare de afişare oferită de un ecran 4K poate avea beneficii concrete, îmbunătăţind claritatea imaginii observată prin casca VR.

Evolutia Galaxy S8
Fără a-şi dezvălui planurile de viitor, Samsung a venit la conferinţa Display Week ce a avut loc zilele trecute cu un „ecran de înaltă rezoluţie pentru aplicaţii VR”, afişând imagini cu rezoluţie 3840×2160 pixeli pe o suprafaţă ce măsoară doar 5.5” în diagonală.

Galaxy S8
Puţin mai mare decât ecranul folosit cu actuala generaţie de telefoane Galaxy S, noul ecran 4K indică totuşi posibilitatea unui salt de gabarit pentru viitoarea serie Galaxy S8, către un ecran cu diagonală mai mare şi rezoluţie 4K.
Rămâne însă de văzut dacă saltul la rezoluţie 4K poate fi justificat şi din perspectiva costurilor de fabricaţie, respectiv a consumului mărit de energie şi putere de procesare.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Galaxy S8 ar putea fi primul smarpthone Samsung cu ecran 4K”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI