Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

GALERIE FOTO. Cele mai spectaculoase peisaje de iarnă de la malul mării

Iarna la malul marii 0028
Iarna este anotimpul cu un farmec aparte, iar atunci când asupra lumii plutesc flori albe de nea, care își încheie zborul feeric pe crengile copacilor şi pe fața neagră a pământului, totul capătă un aer de poveste.

La malul mării vremea a oferit un adevărat spectacol. Chiar astăzi, de Bobotează, când evocăm iarna ne gândim la drumuri blocate, la trenuri anulate și la alte intemperii care ne fac viața mai grea.
Raportăndu-ne la Constanţa, marea este principalul punct de atracţie în orice anotimp. Pe litoral, codurile roşu şi portocaliu nu au făcut decât să agite marea, unde vântul a suflat chiar şi cu 125 de kilometri pe oră la țărm, iar valurile au atins chiar şi opt metri înălţime în larg. Porturile au fost închise şi nicio operaţiune de încărcare-descărcare la nave nu s-a mai efectuat.
Câțiva constănțeni mai curajoși, pasionați de fotografie, au ieşit pe faleză să imortalizeze peisajul, însă imaginea spectaculoasă a iernii are un loc aparte în sufletul fiecăruia dintre noi, aievea ca în vremurile copilăriei. Aceasta întruchipează o imagine unică, în care natura ne apare ca o zâna albă ce așterne flori de gheață la ferestre și ne vorbește despre bucuria de a trăi. A fost un spectacol însă pentru localnicii care, în ciuda frigului, au ieşit să vadă marea mai supărată ca oricând.
Acestea sunt cele mai spectaculoase peisaje de iarnă de la malul mării, pe care vă invităm să le descoperiți, prin intermediul celor mai frumoase imagini.

(Foto: Ovidiu Oprea)

Iarna la malul marii 0003

Iarna la malul marii 0049

Iarna la malul marii 0043

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “GALERIE FOTO. Cele mai spectaculoase peisaje de iarnă de la malul mării”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI