Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

GALERIE FOTO: Chipul spectaculos al iernii la Marea Neagră

Iarna şi-a arătat faţa spectaculoasa la Marea Neagră, iar o plimbare pe faleza Cazinoului din Constanța poate fi palpitantă. Lumea ireală creată de anotimpul geros la Constanţa este admirată de cei care iubesc cu adevărat marea.
Dragostea pentru mare ne poate îndemna să o vizităm în orice anotimp. Cum e iarna la mare? Unii spun că e deosebit, alţii spun că e emoţionant. În orice caz, cu siguranţă este interesant să te plimbi pe faleza din fața Cazinoului din Constanța. Atât cănstănțenii cât și turiștii aflaţi în această perioadă la mare au parte de imagini impresionante în comparaţie cu muntele, cu care suntem obişnuiţi în acest sezon. Peisajul este liniştitor, apa mării este întinsă şi calmă ca un lac.
Cazinoul, superba construcție care a devenit rapid după construcția să o emblemă a orașului, se află din păcate tot în paragină, dar chiar și așa are un farmec aparte, cel puțin din depărtare. E trist totuși că e lăsat în starea asta și reamenajările tot sunt amânate de la an la an, dar poate într-un final se va face ceva, înainte să fie prea târziu.
Chiar și așa, în pofida temperaturilor scăzute din termometru, constănțenii nu pot rata spectacolul hibernal oferit în această perioadă de faleza de la Cazino din Constanța.
Marea poate fi şi altfel. Îngheţată, încadrată de stabilopozi înzăpeziţi, admirata de oameni zgribuliţi, marea îşi păstrează totuşi farmecul ei aparte. Iată câteva fotografii realizate de Ovidiu Oprea, iarna la Constanța, care vă vor convinge, poate, să ieșiți din casă și să admirați marea iarna.

Peisaj mirific la mare_0014

Peisaj mirific la mare 0015

Peisaj mirific la mare 0016

Peisaj mirific la mare 0017

Peisaj mirific la mare 0018

Peisaj mirific la mare 0019

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “GALERIE FOTO: Chipul spectaculos al iernii la Marea Neagră”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI