Galerie foto: Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a ieșit, din nou, la curățenie

Curatam_Constanta_Noastra5
După ce săptămâna trecută, angajații Direcției Generale de Asistență Socială Constanța împreună cu rezidenții de la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța au participat la o acțiune de plantare de flori, astăzi, reprezentanții DGAS au continuat acțiunile de igienizare și ecologizare din cadrul celei de-a opta ediții a campaniei ”Curățăm Constanța Noastră”.

În această dimineață, 73 de pensionari însoțiți de 45 de reprezentanți ai DGAS au făcut curățenie și au igienizat în jurul celor 13 cluburi pentru seniori din oraș.
Ulterior, alți 70 de angajați s-au oprit la cea mai nouă creșă de stat din municipiul Constanța, creșa ”Licuricii” și la cantina socială din cartierul Palazu Mare. Au făcut curățenie și au plantat pomi fructiferi, decorativi și flori.
Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat în campania „Curățăm Constanța Noastră” și îi invită și pe ceilalți să se alăture pentru a transforma Constanța într-un oraș curat și modern, aşa cum ni-l dorim cu toții„.
Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus. (Sursa foto: Facebook)Curatam_Constanta_Noastra1

Curatam_Constanta_Noastra2Curatam_Constanta_Noastra3Curatam_Constanta_Noastra4Curatam_Constanta_NoastraCuratam_Constanta_Noastra6

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Galerie foto: Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a ieșit, din nou, la curățenie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI