George Ciamba a primit vizita ambasadorului agreat al Regatului Suediei în România

Ambasadorul-al-Regatului-Suediei-Anne-Margareta-Anneli

Secretarul de stat pentru afaceri europene, George Ciamba, l-a primit în audienţă, la 1 septembrie 2014, pe ambasadorul agreat al Regatului Suediei, Anne Margareta Anneli Lindahl Kenny, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.
În cadrul întrevederii, secretarul de stat pentru afaceri europene a urat succes ambasadorului Anne Margareta Anneli Lindahl Kenny în îndeplinirea mandatului său la Bucureşti.
Cei doi oficiali au trecut în revistă stadiul şi perspectivele relaţiilor bilaterale, cu accent pe importanţa consolidării dialogului politico-diplomatic şi a cooperării economice.
Ambii interlocutori au convenit asupra faptului că relaţia bilaterală dispune de un potenţial important de sporire a investiţiilor suedeze în România, în special în domeniile energetic, agro-alimentar, protecţia mediului şi turism.
A fost subliniat faptul că relaţiile bilaterale între România şi Regatul Suediei sunt bazate pe o cooperare strânsă la nivel european, inclusiv în dosare de interes comun, precum cel al Politicii Europene de Vecinătate. În acest context, a fost relevată consolidarea acestei cooperări.
Cei doi oficiali au reiterat necesitatea unei soluţii politice sustenabile la criza actuală din Ucraina, precum şi că UE trebuie să fie pregătită pentru adoptarea de măsuri sancţionatorii suplimentare, în situaţia în care Federaţia Rusă nu va contribui activ la de-escaladarea situaţiei.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “George Ciamba a primit vizita ambasadorului agreat al Regatului Suediei în România”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI