George Clooney se va căsători Amal Alamuddin în această toamnă

George_Clooney_and_Amal_Alamuddin

George Clooney se va căsători cu logodnica sa Amal Alamuddin, avocat de top în domeniul drepturilor omului, în septembrie, în Italia, conform unui anunț de căsătorie afișat joi într-o biserică din Londra, informează DPA.
Anunțul, postat în urmă cu două săptămâni la Chelsea Town Hall, este o cerință legală pentru britanicii care doresc să se căsătorească, trebuind să fie afișat public cu 16 zile înainte de eveniment.
Cei doi, care s-au logodit în aprilie şi urmează să se căsătorească într-o vilă rezidenţială aflată pe malul Lacului Como, au obţinut acel certificat de la primăria din Chelsea, un district din Londra, relatează contactmusic.com. Potrivit site-ului Dlisted.com, documentul conţine numele complete ale celor doi viitori soţi – George Timothy Clooney, respectiv Amal Ramazi Alamuddin.
Alamuddin (36 de ani) este descrisă în anunț ca avocat celibatar cu numele complet Amal Ramzi. Născută în Liban, ea locuiește în Marea Britanie.
Numele complet al lui George Clooney (53 de ani) este George Timothy Clooney iar profesia sa, conform anunțului, este de “actor și director”. În același text se menționează că mariajul anterior al lui Cooney a fost dizolvat, el divorțând în 1993 de Talia Balsam.
Unele informații indică ziua nunții în 20 septembrie, însă data nu a fost confirmată. Media este de asemenea împărțită în ceea ce privește locul nunții, unii sugerând Veneția, iar alții susținând că este vorba despre vila lui Clooney de pe Lacul Como.
Se bănuiește că cei doi s-au întâlnit la o acțiune de caritate anul trecut, în septembrie sau octombrie, mai scrie DPA. Biroul de avocatură al britanicei Amal Alamuddin a confirmat în luna aprilie logodna celor doi.
Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului. Ea a fost votată „cea mai sexy avocată din Londra“ în 2013. Printre clienţii acesteia s-a numărat şi Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
4 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “George Clooney se va căsători Amal Alamuddin în această toamnă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI