Gheorghe Pușcașu: Candidații pentru funcția de primar a orașului Ovidiu, nemultumiti de transparenta în administrație

Gheorghe Pușcașu: Candidații pentru funcția de primar a orașului Ovidiu, nemultumiti de transparenta în administrație
Candidat la Primăria Orașului Ovidiu

Gheorghe Pușcașu, candidatlul Partidului Social Democrat la Primăria Ovidiu, susține ca toți candidații pentru funcția de primar a orașului Ovidiu sunt nemultumiți de transparența în administrație pe care o demonstrează actuala conducere a primăriei și lansează pe această cale un apel către toți cei care vor obține un loc de consilier în consiliul local al orașului Ovidiu sa facă din creșterea transparenței în administrare publică o prioritate.

"Văd zilele acestea ca toți candidații pentru funcția de primar a orașului Ovidiu sunt nemultumiți de transparența în administrație pe care o demonstrează actuala conducere a primăriei. Lansez pe această cale un apel către toți cei care vor obține un loc de consilier în consiliul local al orașului Ovidiu sa facă din creșterea transparenței în administrare publică o prioritate. De multe ori în viață nu este nevoie sa reinventezi roata, este doar nevoie sa deschizi ochii și sa observi soluțiile potrivite. Astfel ce propun, este sa luăm exemplul altor primării care deja oferă o platformă modernă cetățenilor prin care aceștia obțin hârtiile de care au nevoie din partea primăriei într-un timp mult mai scurt.
Haideti să scurtăm timpul de așteptare la ghișeu și să reducem mai ales în această perioadă de pandemie, interacțiunea directă dintre cetățean și funcționarii primăriei.
Acest tip de serviciu poate fi extins pentru a cuprinde o serie întreagă de hârtii și pentru a reduce cheltuielile primăriei.
Având în vedere situația creată de pandemia care este în plină desfășurare, acest proiect ar reduce și interacțiunea dintre oameni și funcționarii publici, astfel reducând riscul de infectare. Site-ul primăriei ar trebui sa fie optimizat și îmbunătățit astfel încât sa fie mai prietenos cu utilizatorul de rând și aici ma refer la ușurarea efortului depus pentru a găsii informația relevanta pentru cetățeni", a punctat Gheorghe Pușcașu.

Un alt lucru important menționat de acesta și pe care cred că toată lumea îl dorește, este transparența privind ședințele consiliului local. Multe primării deja transmit în online ședințele de consiliu, iar acest lucru se poate realiza și la Ovidiu, important este să îți dorești și să propui acest proiect în ședința de consiliu local.

"Echipa PSD Ovidiu alături de mine va face din acest lucru o prioritate. Dorim să oferim tuturor celor care își doresc sa fie la curent cu proiectele dezbătute și aprobate de consiliul local șansa să o facă. Încă un lucru pe care echipa PSD îl dorește este ca toate publicațiile de vânzare: terenuri sau alte bunuri administrate de către primăria Ovidiu sa fie publicate pe situl oficial al primăriei", spune noul candidat la Primăria Ovidiu.

O altă parte importantă a creșterii transparenței este publicarea pe site-ul oficial al primăriei, locurile de muncă disponibile atât în primărie, poliție locală cât și la societățile deținute de către consiliul local.

"Este timpul sa creștem eficiența actului de administrare, este timpul sa fim mai aproape de cetățeni, trebuie sa fim  integri și să schimbăm modul în care actul de administrație publică este desfășurat. Îmi doresc să ieșiți în număr cât mai mare la vot, ca împreună după data de 27 septembrie sa ne putem bucura de un mandat curat: al meu ca și primar cât și al consilierilor din partea Partidului Social Democrat.
Va mulțumesc și votați un candidat integru la primăria Ovidiu", a transmis Gheorghe Pușcașu.

Comandat de Partidul Social Democrat - Filiala Constanța
CUI mandatar financiar: 21200019