Gheorghe Pușcașu - Despre Transparența în Administrația Publică

Candidatul PSD la Primăria Orașului Ovidiu, ne vorbește despre transparența informațiilor din administrația publică locală, menționând totodată principalele măsuri care ar trebui tratate cu seriozitate de viitorii consilieri locali.

Apelul candidatului la funcția de Primar al orașului Ovidiu, face obiectul propunerii de noi facilități în ceea ce vizează localitatea, dar și ca un mesaj către contracandidații lui. Astfel, cine va ocupa scaunul de Primar al orașului Ovidiu, va fi informat din multele materiale, idei și sfaturi prezentate de către candidatul PSD, respectiv Domnul Gheorghe Piușcașu, pentru o transparență a informațiilor mai bună, pentru o gestionare a calității serviciilor cu publicul mai avantajoasă și pentru un oraș mai bine organizat.

Mai jos, domnia sa Gheorghe Pușcașu, candidat din partea Partidului Social Democrat,  la funcția de Primar, ne relatează câteva din multele aspecte și obiective ce trebuiesc luate în considerare, pentru oricine va ocupa poziția de Primar sau ceea ce va realiza acesta dacă îl veți alege în data de 27 Septembrie 2020 ca Primar al orașului Ovidiu.

Gheorghe Pușcașu:
Creșterea transparenței în administrația publică prin:
- îmbunătățirea site-ului primăriei și actualizarea informațiilor de interes general;
- publicarea pe site-ul primăriei a vânzărilor și licitațiilor de terenuri sau alte bunuri administrate de consiliul local;
- publicarea pe site a locurilor de muncă disponibile la administrația primăriei Ovidiu și de la societățile Ovi Prestcon și Ovi Protect;
- transmiterea online a ședințelor consiliului local și publicarea pe site a programului acestora.

În data de 27 Septembrie 2020 vă așteptăm la vot să susțineti candidatura domnului Ghorghe Pușcașu și a echipei sale de consilieri locali, precum și candidatura domnului Felix Stroe la Consiliul Judetean Constanța.

Comandat de Partidul Social Democrat - Filiala Constanța
CUI mandatar financiar: 21200019