Gigi Becali, ELIBERAT în secret de două zile

gigi-becali-din-nou-liber
Gigi Becali a fost eliberat din închisoare şi află acasă de două zile, permisia fiind de cinci zile. Finanţatorul echipei Steaua se află alături de familie, în locuința sa din Pipera.

Becali se va întoarce sâmbătă dimineaţă la penitenciar, aceasta fiind cea mai lungă permisie pe care Becali a primit-o de când a fost condamnat, informează România TV.
Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, pe 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul Valiza şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.
Potrivit avocatului lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, omul de afaceri a solicitat să poată merge la muncă, la Academia „Gheorghe Hagi”, şi la slujbele de la o biserică din afara unităţii de detenţie fără însoţitor, precum şi să poată avea telefon mobil.
Domnul Becali a depus o contestaţie în legătură cu unele drepturi ce îi sunt conferite prin lege şi care derivă din regimul deschis de executare a pedepsei, respectiv dreptul de a se deplasa la muncă în exteriorul penitenciarului, fără supraveghere, în mod individual, dreptul de a deţine şi folosi telefonul mobil şi dreptul de a participa la activităţi cu caracter religios, în mod individual, fără supraveghere, în afara penitenciarului. (…) La Secţia exterioară de la Valu lui Traian nu există biserică şi chiar dacă ar exista, pentru cei care execută în regim deschis legea conferă dreptul de a merge la slujbe în exteriorul penitenciarului„, a declarat Bogdan Vlad, care a precizat că Gigi Becali merge la muncă la Academia lui Gheorghe Hagi de la Ovidiu, dar însoţit de un agent de pază, „deşi se poate deplasa singur”.
Avocatul Bogdan Vlad a mai spus că Becali a făcut iniţial o solicitare în acest sens către conducerea unităţii de detenţie, care i-a fost însă respinsă, apoi a făcut o plângere la judecătorul delegat din penitenciar, care a fost de asemenea respinsă, iar ulterior a depus o plângere în instanţă. Becali a declarat, joi, în faţa magistraţilor, că Arhiepiscopia Tomisului poate să-i pună la dispoziţie o maşină care duminica să-l ducă la slujbe şi apoi să îl aducă înapoi la Penitenciarul Poarta Albă.
Judecătoria Medgidia a rămas în pronunţare, urmând să ia o decizie săptămâna viitoare.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (2 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Gigi Becali, ELIBERAT în secret de două zile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI