Google a lansat un serviciu de telefonie fixa

Google

Gigantul american de internet Google a anunțat marți că oferă utilizatorilor săi din Statele Unite un serviciu de telefonie fixă pentru orașele americane unde oferă și servicii de internet de mare viteză prin fibră optică, scrie AFP.
Serviciul, denumit Fiber Phone, se află situat în mediul online, mai precis în „Cloud”, dispunând astfel de unele funcții suplimentare cum ar fi transcrierea mesajelor vocale și expedierea acestora prin mesaje text (SMS) sau prin e-mail, precum și conexiune automată cu telefonul mobil când utilizatorul este departe de casă.
„Dacă telefoanele mobile ne împing spre viitor, telefonul fix rămâne încă important pentru numeroase familii”, conform unui mesaj publicat marți de Google.
Google a anunțat un tarif de 10 dolari pe lună pentru apeluri nelimitate în interiorul Statelor Unite și prețuri accesibile pentru apeluri internaționale.
Fiber Phone va fi lansat inițial pe unele site-uri din Statele Unite, însă obiectivul este să devină o opțiune complementară propusă tuturor orașelor din SUA unde gigantul informatic instalează rețeaua sa experimentală de mare viteză prin fibră optică Google Fiber, scrie Agerpres.
Proiectul Google Fiber, inițiat în 2012, este astăzi funcțional doar în patru orașe (Atlanta, Austin, Kansas City și Provo), însă compania are planuri de extindere și în alte regiuni și orașe din SUA. Nu este prima incursiune a celor de la Google pe tărâmul serviciilor de telefonie, existând deja serviciul online Google Voice, care permite comutarea mai multor linii telefonice către un număr unic, dar și serviciul de telefonie mobilă „Project Fi”.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Google a lansat un serviciu de telefonie fixa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI