Grindeanu: M-am întâlnit cu Liviu Dragnea, prima mea opţiune este să rămân în PSD

Intalnire Grindeanu cu Dragnea
Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat miercuri, pentru Mediafax, că s-a întâlnit „în urmă cu câteva zile” cu preşedintele PSD Liviu Dragnea şi că prima sa opţiune este să rămână membru al formaţiunii social-democrate.

M-am întâlnit în urmă cu câteva zile cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi am discutat despre ce înseamnă PSD, ce s-a întâmplat în relaţia noastră, cum va fi în viitor şi despre cum PSD trebuie să îşi ducă la capăt mandatul încredinţat de cetăţeni. Am discutat din punctul de vedere al oamenilor interesaţi de ce va face PSD”, a spus fostul premier Grindeanu. „Prima mea opţiune este să rămân în PSD„, a precizat Grindeanu.

Întrebat dacă întâlnirea cu Dragnea înseamnă şi faptul că va exista o soluţie favorabilă la contestaţia la excluderea din partid, fostul premier a spus: „Nu ştiu. Comisia de etică se va întruni în viitor şi va decide”.

De asemenea, Grindeanu a mai fost Întrebat dacă vor mai avea loc întâlniri cu Liviu Dragnea, fostul şef al Executivului a spus: „Nu ştiu. Sunt în situaţia unui om care a contestat excluderea sa din PSD. Nu am ascuns niciodată faptul că vreau să rămân în PSD. Este şi rămâne prima mea opţiune„, a subliniat fostul premier Sorin Grindeanu.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Grindeanu: M-am întâlnit cu Liviu Dragnea, prima mea opţiune este să rămân în PSD”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI