Grupare specializata in trafic de droguri de risc si de mare risc, destructurata

Trafic_de_droguri
În această dimineaţă, poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare infracţională specializată în producere şi trafic de droguri de risc şi de mare risc. În urma a 8 percheziţii, au fost ridicate 4 kg. de cannabis, au fost descoperite 2 culturi indoor de cannabis, 50 de g. de ciuperci halucinogene, 25 de g. de MDMA cristale, precum şi diferite sume de bani.

În dimineata zilei de 28 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. au efectuat 8 perchezitii în municipiul Bucureşti, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc şi de mare risc, respectiv cannabis, MDMA şi ciuperci halucinogene.
În urma percheziţiilor, au fost ridicate 4 kg. de cannabis şi au fost depistate 2 culturi indoor de cannabis, cu sisteme complete de întreţinere, preparare, instalații de iluminat, de filtrare a aerului, de umidificare, de irigare programată, de reflectare a luminii, de ermetizare şi de încălzire.
De asemeNea, au fost ridicate 50 de g. de ciuperci halucinogene, 25 grame de MDMA cristale, 31.700 de lei, 750 de USD şi 870 de euro, 5 cântare folosite pentru porţionarea drogurilor, precum şi 15 telefoane mobile şi 15 cartele SIM.
Din cercetări a reieşit că cei 11 membri ai grupării ar fi comercializat drogurile în municipiul Bucureşti, în special în zona Centrului Istoric şi la evenimente muzicale.
Cei în cauză sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de constituirea unui grup infarcțional organizat şi producere si trafic de droguri de mare risc si de risc.
Aceştia au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T.- S.T. Bucureşti, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi de sprijinul Brigăzii speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Grupare specializata in trafic de droguri de risc si de mare risc, destructurata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI