Grupul AC/DC a terminat înregistrările la cel de-al 16-lea album

Grupul AC/DC a terminat înregistrările

Grupul australian AC/DC a terminat înregistrările la cel de-al 16-lea album, primul fără chitaristul Malcolm Young, care lipsește din cauza unor probleme de sănătate. Solistul Brian Johnson ar fi propus ca albumul să se numească ”Man Down”, în semn de omagiu adus vechiului lor coleg, scrie metronews.fr., preluat de Agerpres.
Într-un interviu acordat postului de radio Team Rock, Brian Johnson (66 de ani) a anunțat că albumul care îi succede lui ‘Black Ice’, lansat în 2008 și vândut în peste 7 milioane de exemplare în toată lumea, ar urma să apară la sfârșitul acestui an. „Am terminat albumul. Avem cântece foarte bune și sunt extrem de nerăbdător să îl lansăm”, a spus muzicianul.
Este primul album al grupului după problemele de sănătate ale chitaristului Malcolm Young, care a plecat de lângă colegii lui pe durată nedeterminată în luna aprilie. „Evident că ne lipsește. Este un luptător. Acum este la spital, dar luptă. Îi ținem pumnii să se însănătoșească și să fie din nou în putere”, a spus Brian Johnson.
Înregistrat la Vancouver, al 16-lea album de studio al formației s-ar putea numi ‘Man Down’, cu referire la situația chitaristului grupului. „A fost ideea mea. Are poate o conotație ușor negativă, dar vine din inimă. Îmi place„, a mai spus Johnson. Malcolm Young a fost înlocuit de nepotul lui, Stevie Young. „A fost magnific„, arată Brian Johnson, deși recunoaște că absența fondatorului grupului nu a fost ușor de gestionat.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Grupul AC/DC a terminat înregistrările la cel de-al 16-lea album”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI