Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Guvernul acordă ajutoare de urgență de 550.200 lei pentru 147 familii și persoane singure

Bani
Guvernul a aprobat, miercuri, acordarea unor ajutoare de urgenţă în valoare de aproximativ 550.000 de lei pentru 147 de familii şi persoane singure cu probleme grave de sănătate ori aflate în situaţii de necesitate din cauza unor incendii, ploi şi alunecări de teren, anunţă Ministerul Muncii.

Potrivit Ministerului Muncii și Justiţiei Sociale, Guvernul a aprobat astăzi, printr-o Hotărâre, acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 550.200 lei pentru sprijinirea a 147 familii și persoane singure aflate în situaţii de necesitate ori deosebite cauzate de incendii, ploi abundente, alunecări de teren, probleme grave de sănătate ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială, astfel:
104.400 lei pentru 22 familii și persoane singure din județele Alba, Bacău, Buzău, Dâmbovița, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Teleorman, Vâlcea, Vrancea și municipiul București, ale căror locuințe, anexe gospodărești și bunuri de folosință îndelungată au fost afectate de incendii;
24.000 lei pentru 5 familii și persoane singure din Argeș, Caraș-Severin, Neamț și Vâlcea, ale căror locuințe au fost afectate de ploi abundente și alunecări de teren;
421.800 lei pentru 120 familii și persoane singure din Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și municipiul București, care se confruntă cu situații deosebite ca urmare a unor probleme grave de sănătate ori din alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială.
Ajutoarele de urgenţă se suportă din bugetul alocat Ministerului Muncii și Justiţiei Sociale și au la bază anchetele sociale ale agențiilor pentru plăți și inspecție socială teritoriale.
Măsura a fost luată pentru ca toate aceste persoane aflate în nevoie să primească ajutoarele de urgență înainte de Sărbătorile Pascale.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Guvernul acordă ajutoare de urgență de 550.200 lei pentru 147 familii și persoane singure”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI