Halep: Îi sfătuiesc pe toţi copiii să creadă foarte mult în ei înşişi. Să aibă curaj şi încredere!

Halep ovationata la Constanta17
Simona Halep a fost ovaționată la scenă deschisă pe străzile Constanței, orașul său natal. Învingătoare la Wimbledon, tenismena a prezentat sâmbătă după amiază trofeul cucerit la Londra şi în oraşul natal, la Constanța.

Prima parte a evenimentului i-a prilejuit Simonei să urce la bordul unui autobuz etajat şi să fie aplaudată de către constănţeni şi turişti pe traseul bulevardul Tomis – strada Termele Romane – bulevardul Regina Elisabeta – Piața Ovidiu. La eveniment au participat părinții Simonei, dar și primii antrenori ai celei care avea să devină numărul unu mondial în tenis și de două ori câștigătoare de Grand Slam.
După ce a traversat orașul de la malul mării, campioana de la Wimbledon a ajuns în Piața Ovidiu. La bordul autobuzului au urcat alături de Simona mulţi copii şi tineri cu steguleţe, iar cei de pe margine au scandat numele Simonei și au aplaudat-o.
SI-MO-NA, SI-MO-NA, SI-MO-NA, a fost scandarea preferată a fanilor sportivei de la ţărmul mării, care, în aplauzele celor prezenţi în număr foarte mare a urcat pe scena amplasată în Piața Ovidiu, prezentând trofeul obţinut la al treilea turneu de Grand Slam al anului, iar dintr-un elicopter au fost aruncate petale roşii şi albe de trandafiri, care au plutit deasupra mulţimii strânse în piaţă.
Când tânăra Mara Berechet, în vârstă de 12 ani, învingătoare în turneul de junioare de la San Remo, a cântat imnul României, toţi oamenii din piaţă au început să cânte, în onoarea Simonei Halep, care, așa cum obișnuiește, a murmurat și ea versurile.
Simona Halep a mulţumit oamenilor din Constanţa, antrenorilor şi familiei, iar la sfârșit Simona a luat-o în brațe pe nepoţica ei de 3 ani, Tania, printre cei strânşi pe marginea drumului. Campioana a mărturisit că nu a crezut că o să câștige trofeul de la Wimbledon.
„Sunt recunoscătoare Primăriei Constanţa pentru că a făcut posibil acest eveniment, această întâlnire cu concetăţenii mei. Nu am cuvinte să va pot mulțumi. Este o zi specială pentru mine și sunt foarte-foarte emoționată să văd că atâția oameni au venit să se uite la acest trofeu pentru care eu am muncit foarte mult, vreo douăzeci și ceva de ani. (…). Drumul nu a fost până aici și sunt multe persoane cărora vreau să le mulțumesc și o să încep cu familia mea care m-a susținut mereu și fără care nu aș fi ajuns aici”, a spus Halep.
În final, Simona Halep a transmis un mesaj motivaţional tuturor copiilor. „Sunt foarte emoţionată că au venit atâţia oameni să vadă acest trofeu. Drumul nu a fost uşor. Îi sfătuiesc pe toţi copiii să creadă foarte mult în ei înşişi, să creadă că nimic nu este imposibil. Să aibă curaj şi încredere! Trebuie să fim buni şi să împărtăşim bunătatea celor din jurul nostru!”, a mai spus Simona Halep.
Directorul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa, Andrei Szemerjai, precum şi doi dintre foştii antrenori ai Simonei, Nicuşor Ene şi Radu Popescu, au fost invitaţii-surpriză ai evenimentului.
Simona Halep a vorbit din nou despre marele ei vis, o medalie olimpică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, dar şi despre proiectul în care va fi angrenată după ultimul turneu de Gran Slam al anului, US Open, urmând să meargă prin ţară, pentru a încuraja cât mai mulţi copii să joace tenis.
La finalul ceremoniei, Halep, alături de câţiva copii de la liceul sportiv, au aruncat mingi de tenis cu autograful sportivei înspre public.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Halep: Îi sfătuiesc pe toţi copiii să creadă foarte mult în ei înşişi. Să aibă curaj şi încredere!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Live Events

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CORONAVIRUS

Articole despre Coronavirus Reguli, Statistici, Sondaje, Comentarii

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI

×
%d blogeri au apreciat: