Horia Tecău şi Jean-Julier Rojer au câştigat proba de dublu la Washington

rojer-tecau_castigat_turneul_washington

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a câștigat proba de dublu a turneului ATP de la Washington, dotat cu premii totale de 1.399.700 dolari, duminică, după ce a dispus cu 7-5, 6-4 în finala cu cuplul Sam Groth (Australia)/Leander Paes (India). Meciul a durat o oră şi 19 minute.
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, care vor primi 93.460 dolari și 500 de puncte ATP, și-au trecut în palmares al cincilea lor titlu împreună, toate anul acesta, din șase finale ATP, după victoriile de la Zagreb, Casablanca, București și s-Hertogenbosch. Singura finală pierdută a fost cea de la Rotterdam.
Tecău a ajuns la 21 de turnee ATP câștigate la dublu: cinci alături de Rojer, anul acesta, la Zagreb, Casablanca, București, s-Hertogenbosch și Washington, trei cu Max Mirnîi (București, s-Hertogenbosch, Beijing — toate în 2013), zece alături de Robert Lindstedt (2012 — București, s-Hertogenbosch, Bastad, Cincinnati, 2011 — Bastad, Casablanca, 2010 — New Haven, Bastad, s-Hertogenbosch și Casablanca). Horia a mai câștigat în 2011 alături de Victor Hănescu (Acapulco) și belgianul Dick Norman (Zagreb), iar în 2010 alături de Marcus Daniell (Auckland). Horia a ieșit învingător în 2012 și în proba de dublu mixt la Australian Open (cu Bethanie Mattek-Sands).
Horia Tecău pierdut 14 finale la dublu: în 2014 alături de Rojer la Rotterdam, în 2013 la Sydney și Delray Beach, ambele alături de Max Mirnîi, în 2012 la Rotterdam, Madrid și Wimbledon, 2011 la Beijing, Washington, Wimbledon, s-Hertogenbosch, Brisbane, 2010 la Wimbledon, toate alături de Lindstedt, și în 2009 la Stuttgart (alături de Hănescu) și la Kitzbuehel (pereche cu Andrei Pavel). De asemenea, Tecău a fost învins în finala probei de dublu mixt anul acesta la Australian Open, alături de Sania Mirza (India).

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Horia Tecău şi Jean-Julier Rojer au câştigat proba de dublu la Washington”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI