Horia Țuțuianu a participat la programul “Școala altfel” derulată la Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Tutuianu la Scoala Altfel05
Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu a răspuns, astăzi, invitației lansate de conducerea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu de a participa la programul “Școala Altfel: să știi mai multe, să fii mai bun”.

Cu această ocazie, președintele CJ Constanța a vizitat o expoziție statica de aeronave militare, echipamente de deservire la sol, precum și alte mijloace tehnice inedite specifice industriei aeriene.
Nu numai elevii s-au bucurat de vizita la Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Mulțumesc domnului director Bogdan Ionuț Artagea și conducerii aeroportului pentru oportunitatea oferită. A fost o experiență inedită, mai ales în contextul în care, am avut ocazia să primesc amănunte legate de modul în care funcționează aceste echipamente chiar de la cadrele militare care le operează”, precizează Marius Horia Țuțuianu.
Tot astăzi, delegația Consiliului Județean Constanța, însoțită de conducerea Aeroportului Internațional “Mihail Kogălniceanu” a vizitat și baza militară amplasată în apropiere.
Am avut ocazia să facem un tur al unității militare din Mihail Kogălniceanu. Am fost însoțiți atât de cadre ale Ministerului Apărării Naționale cât și de reprezentanți ai US Army precum și Royal Air Force. Am rămas impresionat de modul în care sunt organizați acești militari, dar și de tehnologia pe care o au în dotare și o operează. Am un deosebit respect pentru acești oameni care și-au dedicat viața carierei militare”, a mai precizat președintele Consiliului Județean Constanța.
Aeroportul Internațional “Mihail Kogălniceanu” derulează programul “Școala Altfel: să știi mai multe, să fii mai bun”, în perioada 22- 26 mai 2017.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Horia Țuțuianu a participat la programul “Școala altfel” derulată la Aeroportul Mihail Kogălniceanu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI