Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Iarna a conturat un peisaj de poveste la malul mării unde a înghetat marea

Peisaje de poveste Cazinou 102

Marea tulburător de frumoasă şi misterioasă, atât de schimbătoare şi totuşi aceeaşi i-a atras pe unii constănțeni, iubitori de fotografie, dintotdeauna cu valurile ei frumoase ce se nasc în largul ei, îşi spun povestea, uneori tumultoasă, alteori liniştită, şi îşi sfârşesc viaţa spărgându-se de ţărm şi contopindu-se cu nisipul. Marea a înghețat la mal, iar zăpada a îmbrăcat totul într-un alb imaculat. Temperaturile scăzute de – 12 grade au făcut ca marea să înghețe pe alocuri, la mal, în zonele aflate la adăpost unde nu se formează valuri, iar o plimbare pe faleza Cazinoului din Constanța poate fi palpitantă. Mulți dintre cei care au ieșit la plimbare au profitat de ocazie și au imortalizat aceste momente. Unul dintre cei mai curajoși fotografi, ce nu ține cont de vreme, este și Ovidiu Oprea care a surprins câteva imagini spectaculoase pe Faleza din dreptul Cazinoului din Constanța.

În această perioadă natura ne oferă un spectacol deosebit. Dincolo de codurile de vreme rea, de toate știrile negative  care le vedem la tv, cred că putem vedea și partea frumoasă a iernii. Important este să vrem, să pășim în acest peisaj de iarnă admirând  frumusețea naturii, care este atât de naturală pe litoral„, a declarat Ovidiu Oprea pentru Lumea Presei.

Vă invităm să vă bucurați pe iarna văzută prin obiectivul aparatului foto.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iarna a conturat un peisaj de poveste la malul mării unde a înghetat marea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI