IGPR: 176 de persoane depistate prin cooperare Schengen, în ultima săptămână

cooperare_schengen
Poliţiştii români, împreună cu partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre Schengen, au depistat, în ultima săptămână, 176 de persoane și 41 de autoturisme ce fac obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

În perioada 4 – 10 octombrie a.c., pe teritoriul ţării noastre, au fost localizate, în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R., 115 persoane ce fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen).
Poliţiştii români au pus în aplicare 9 mandate europene de arestare şi au depistat 3 persoane semnalate ca fiind dispărute şi 62 de persoane ce erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară.
Totodată, pe teritoriul României, au fost identificate 39 de autoturisme căutate de partenerii din Spaţiul Schengen pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cursul procedurilor penale.
Partenerii străini au identificat, pe teritoriul lor, în urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R., 61 de persoane căutate de autorităţile române. Dintre acestea, 27 de persoane erau urmărite de Poliţia Română în baza unui mandat european de arestare, 3 persoane erau semnalate ca fiind dispărute, iar 15 persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară.
De asemenea, 2 autovehicule, semnalate de autorităţile române în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cursul procedurilor penale, au fost identificate în statele membre.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “IGPR: 176 de persoane depistate prin cooperare Schengen, în ultima săptămână”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI