IGPR: Patru fraţi cercetati pentru omor

Cercetati_pentru_omor

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, patru fraţi, doi bărbaţi şi două femei, au fost arestaţi preventiv, pentru un omor comis în anul 2008.
„La data de 8 august a.c., un bărbat s-a prezentat la sediul I.P.J. Buzău, unde a declarat poliţiştilor că, în cursul anului 2008, împreună cu fratele şi surorile sale, ar fi ucis un bărbat, iar apoi ar fi îngropat cadavrul acestuia pe un câmp din comuna Ziduri, judeţul Buzău.
Poliţiştii au efectuat cercetări în zona indicată şi au descoperit mai multe fragmente osoase şi obiecte de vestimentaţie, fiind dispusă o expertiză antropologică şi una genetică”, potrivit unui comunicat emis de I.G.P.R..
La data de 26 august a.c., dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R., fiind începută urmărirea penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.
În urma efectuării expertizei genetice, s-a stabilit că fragmentele osoase aparţin unui bărbat, de 38 de ani, din localitatea Petreşti, judeţul Alba, a cărui dispariţie a fost sesizată, la data de 7 martie 2013, de către membrii familiei sale. Aceştia au declarat poliţiştilor că, în cursul lunii ianuarie 2008, bărbatul ar fi părăsit locuinţa pentru rezolvarea unor probleme personale, iar ulterior nu i-ar mai fi contactat şi nu ar mai fi revenit la domiciliu.
În urma efectuării expertizelor de specialitate, s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă, fiind constatate mai multe leziuni traumatice osoase, produse prin loviri repetate cu un corp dur.
Din cercetările efectuate a reieşit că, în cursul anului 2007, bărbatul ar fi început o relaţie de concubinaj cu o femeie şi cu sora acesteia, locuind la domiciliul lor din judeţul Buzău.
În luna martie 2008, pe fondul unor neînţelegeri şi al consumului de alcool, cele două surori şi doi fraţi ai acestora ar fi aplicat lovituri succesive şi de o intensitate deosebită victimei, care, urmare a leziunilor traumatice grave provocate, ar fi decedat, fiind, ulterior, transportat şi îngropat pe un câmp din localitatea Ziduri.
Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. De asemenea, cei doi sunt cercetaţi şi pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, fiind bănuiţi că, în cursul anului 2007, ar fi lipsit de libertate şi agresat un alt bărbat, întrucât acesta ar fi avut un conflict cu una din surorile lor, cu care avea o relaţie de concubinaj.
Totodată, cele două femei au fost arestate preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “IGPR: Patru fraţi cercetati pentru omor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI