Încă trei locuri de joacă au fost reabilitate și modernizate în municipiul Constanța

Locuri_de_joaca
Încă trei locuri de joacă au fost reabilitate și modernizate în municipiul Constanța. Este vorba despre cele situate în parcul de la Gara CFR, în parcul din fața Teatrului de Operă și Balet „Oleg Danovski” și în parcul Tomis II.

Aceste trei locuri de joacă, ca de altfel toate care au fost reamenajate până acum, sunt realizate la standarde europene şi respectă toate normele de siguranţă şi protecţie pentru ca cei mici să se poată juca în voie.
Joaca în parc are o importanță foarte mare pentru copii. Dezvoltarea fizică armonioasă a micuților, conștientizarea spiritului de echipă sau dezvoltarea abilităților de socializare sunt doar câteva dintre beneficii. În plus, toate activitățile în aer liber contribuie la menținerea sănătății fizice și emoționale a celor mici.
Copiii nu sunt însă singurii beneficiari ai proiectului de modernizare a spațiilor de joacă din parcuri. Cei mai mulți vin însoțiți de părinți, care fie se relaxează pe o bancă în timp ce îi supraveghează pe cei mici, fie fac sport, căci municipalitatea a amplasat și aparate de fitness de exterior (extrem de apreciate și de căutate).
Reprezentanții primăriei Constanța fac un apel către toți locuitorii orașului să păstreze în bune condiții piesele montate. „Doar de noi depinde să nu distrugem ceea ce abia s-a făcut și să păstrăm în cele mai bune condiții aceste locuri special create pentru noi și copiii noștri”.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Încă trei locuri de joacă au fost reabilitate și modernizate în municipiul Constanța”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI