Incepe Le Petit Festival de Bucarest – septembrie 2017

Le Petit Festival de Bucarest1

Le Petit Festival de Bucarest își anunță a doua ediție anul acesta cu intenția clară de a prelungi vara și de a preîntâmpina nostalgia estivală de care suferim în fiecare an, organizatorii fiind inspirați de #summertimesadness feelings.

După magica poveste din 2016, ediția 2017 a festivalului este găzduită tot de o parte din echipa Nuit Sociale, în stilul “boheme chic”, și va avea loc pe 8 spre 9 septembrie 2017 (06pm – 04am) în una dintre cele mai exclusiviste locații din Bucuresti, Pescariu AQUA, locul perfect pentru iubitorii petrecerilor în aer liber.
Le Petit Festival de Bucarest este festivalul urban-cool, dar intim (sunt așteptați 3.000+ participanți) este un eveniment de social networking, dar live, în pași de dans și ne va introduce într-o lume relaxată, boemă și detașată de zilele obișnuite.
Se adresează din nou oamenilor frumoși, cosmopoliți, veseli, acei #socialfreaks, persoane care apreciază muzica și lineup-ul anunțat, adoră petrecerile și nu ratează nicio ocazie de a fi alături de prieteni sau de a-și face noi cunoștințe.
Coloana sonoră a celei de-a doua povești este susținută de ambasadori ai iubirii transmisă prin muzică, respectiv câțiva membri ai celebrului label CREW LOVE, dar și de apreciații rezidenți ai petrecerilor Nuit Sociale.
De asemenea, organizatorii pregătesc și un secret after-party după orele 04am. Accesul este restricționat și se va face doar pe baza brățărilor/biletelor achiziționate în avans. Acestea va permit intrarea atât în zona Festivalului Le Petit cât și la secret after-party.
Costul unui bilet/unei brățări este de 50 Lei și se poate achiziționa:
*Fizic – urmărind punctele de întâlnire anunțate periodic de organizatori pe pagina oficială a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1514386131954812/
*On-line – de la www.kompostor.ro, accesând pagina https://www.kompostor.ro/evenimente/6982-le-petit-festival-de-bucarest.
Mai multe detalii sunt disponibile pe Pagina oficială Le Petit.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Incepe Le Petit Festival de Bucarest – septembrie 2017”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI