A început Callatis Fest, în Portul turistic Mangalia

Callatis_Fest_2014_banner

Cu o tradiţie de peste 15 ani, Festivalul Callatis a debutat, joi seara, în Portul Turistic Mangalia, cu o audienţă de câteva mii de spectatori atât turişti, cât şi localnici, care s-au bucurat de momentele artistice din prima seară a evenimentului. La manifestare a fost prezent primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, dar şi personalităţi de la nivel naţional şi local
Începând de ieri până duminică, pe scena plutitoare din Portul turistic, Callatis Fest 2014 propune patru seri de festival – Callatis Stars, Dor de Callatis, Gala premiilor de excelență Callatis și Top Romanian Brands. Astfel, vor urca pe scenă nume consacrate ale showbiz-ului românesc printre care Proconsul, Nicu Covaci & Pheonix, Pact by Leo Iorga & Adi Ordean, Nico și Shobby, Morris, Sonny Flame, Vlad Miriță, Paula Seling, Anca Sigartău, Mihai Trăistariu, Nicolae Voiculeț Orchestra, Daniela Gyorfi, Valeria Arnăutu, Cornelia Catanga și Silvia Chifiriuc. Callatis Fest 2014 este prezentat de actrița Ioana Picoș, binecunoscuta Iuliana Marciuc, realizatorul Georgio dell Noce, Ana Poterașu, Radu Neamț, Răzvan Oprea şi Dan Mircea Cipariu.
Prima seară a reunit pe scenă, de la orele 20.00, sub titulatura Callatis Stars artiști cu nume consacrate, din diverse genuri muzicale, iar seara s-a încheia cu microrecitalurile susținute de Daniela Gyorfi și Emisia 2 și cu recitalul trupei Proconsul.
Seara aceasta a festivalulului intitulată Dor de Callatis este dedicată muzicii populare și aduce publicului iubitor de folclor opt ansambluri și șaisprezece soliști tineri și consacrați din toate regiunile folclorice ale României.
Sâmbătă, Gala premiilor de excelență Callatis prilejuiește recunoașterea valorilor din diferite domenii ale vieții cultural – artistice, dar și reîntâlnirea cu Nico și Schobby cu noul lor single “Clipe”, cu Paula Seling, cu Anca Sigartău în ipostaza de actriță și cântăreață, cu numerele de magie ale lui Bogdan Muntean, cu PACT by Leo Iorga & Adi Ordean în microrecital și cu Nicu Covaci și trupa Phoenix în recital.
În ultima seară a Callatis Fest 2014 vor încânta publicul interpreții Vlad Miriță în duet cu Ioana Picoș, Mihai Trăistariu, Sonny Flame, trupa Iris și Nicolae Voiculeț Orchestra, precum și invitații: Anca Sigartău, Silvia Chifiriuc, Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu, care vor încheia ediția din 2014 a festivalului Callatis pe ritmurile muzicii iubite de toți turiștii de la malul mării. Callatis Fest 2014 este prezentat de actriţa Ioana Picos, binecunoscuta moderatoare tv Iuliana Marciuc, realizatorul Georgio dell Noce, Aura Poteraşu şi Radu Neamt, Răzvan Oprea şi Dan Mircea Cipariu şi organizat de Asociaţia Callatis Fest Marea Neagră, Asociaţia de turism Sudul Litoralului, Primaria Municipiului Mangalia şi Consiliul local Mangalia. Intrarea este liberă.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “A început Callatis Fest, în Portul turistic Mangalia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI