A început Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX Constanța

TINIMTEX 2018
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), organizează, în perioada 09 – 13 mai 2018, cea de a 73-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 4.100 mp ( Pavilion Expozițional parter, etaj și cortul special amenajat), unde expun circa 200 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga țară, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.
Numărul mare de expozanți și suprafața ocupată, demonstrează faptul că TINIMTEX continuă să se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți.
În cadrul TINIMTEX, producătorii, care prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi și diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă. Colecţiile pentru vara anului 2018, ale producătorilor români, aduc cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean, cât şi sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu.
La ediția din luna mai a TINIMTEX, cca 12% din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare.
Din totalul participanților ~ 70% sunt producători, iar comercianți ~ 30%.
Ponderea firmelor pe județe fiind următoarea: București 34%, Constanța 12%, Brașov 7%, Iași 5%, Arad, Satu Mare, Suceava, Prahova, Neamț, Argeș- câte 4%, Mureș, Timișoara, Cluj, Vrancea – câte 3%, Vaslui, Sibiu, Bacău, Buzău, Galați, Olt, Giurgiu, Brăila, Botoșani: în total 6%
De asemenea, din totalul de 200 firme:
– 112 firme sunt de confecții adulți: femei, bărbați, tineret – Pavilion parter,
– 56 firme de încălțăminte, marochinărie – Pavilion etaj
– 32 firme de îmbrăcăminte copii, confecții piele și blană, lenjerie, home&deco, accesorii – Cort Parcare Pavilionul Expozițional.
Expozanții prezenți la târg propun publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor, extrem de atractive pentru cumpărători.
Ediția din luna Mai a târgului TINIMTEX, se remarcă mai ales prin multitudinea toaletelor de baluri de absolvire a claselor a VIII-a și a XII-a, dar și prin frumusețea colecțiilor preț- a – porter pentru zilele frumoase de vară.
TINIMTEX este structurat astfel :
Pavilion Expozițional parter – îmbrăcăminte adulți
Pavilion Expozițional etaj – încălțăminte, marochinărie
Pavilionul Expozițional cort – îmbrăcăminte copii, confecții piele și blană, lenjerie, home&deco, accesorii
Program de vizitare: În perioada 09 – 12 mai, între orele 10.00 – 20.00 și duminică, între orele 10.00 – 16.00.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “A început Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX Constanța”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI