Infirmiera britanica infectata cu Ebola se afla in stare critica

Pauline-Cafferkey

Infirmiera britanică infectată cu virusul Ebola şi izolată de marţi într-un spital din Londra, se află într-o stare critică, a anunţat sâmbătă instituţia, Royal Free Hospital, informează Mediafax.
Spitalul „anunţă cu regret că starea lui Pauline Cafferkey s-a deteriorat progresiv în ultimle două zile şi că ea se află de acum în stare critică”, au anunţat într-un comunicat medicii care o îngrijesc pe infirmiera întoarsă duminică seara din Sierra Leone.

Royal-Free-Hospital
Infirmiera a primit în ultimele zile tratament antiviral experimental şi plasmă sanguină prelevată de la o persoană care a supravieţuit actualei epidemii de febră hemoragică, soldată cu peste 7.800 de morţi.
Ea primeşte îngrijri într-un spital în care a fost internat în toamnă şi voluntarul William Pooley, infectat cu Ebola în Sierra Leone şi externat după ce s-a vindecat.

Pauline-Cafferkey-Ebola
Ca şi el, Pauline Cafferkey a fost internată în izolator, unde accesul este rezervat doar personalului calificat, într-un pat aşezat sub un cort ce dispune de un sistem de ventilaţie autonom.
Pauline Cafferkey, în vârstă de 39 de ani, lucra pentru ONG-ul Salvaţi Copiii la centrul medical britanic Kerry Town, în Sierra Leone, înainte de a reveni în Marea Britanie, duminică seara.
Ea a fost testată pozitiv luni la Glasgow, în Scoţia, după ce a făcut febră în cursul nopţii şi apoi a fost transferată marţi dimineaţa către Royal Free Hospital.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Infirmiera britanica infectata cu Ebola se afla in stare critica”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI