Intalnire de lucru la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu

Aeroportul Mihail Kogalniceanu
Miercuri, 6 iulie, a avut loc o nouă întâlnire de lucru între conducerea ALDD și echipa de management a Aeroportului Internațional “Mihail Kogălniceanu” Constanța.

Aeroportul este membru al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării încă de la înfiinţarea acesteia, în 2007, iar în ultimii ani am construit împreună actuala Strategie de dezvoltare de trafic aerian, mai ales dupa ce Consiliul Judeţean Constanţa a reuşit să devină acţionar al Aeroportului. Din acest Parteneriat în cadrul Asociatiei Litoral – Delta Dunării au apărut pe Aeroportul Constanţa zborurile regulate Constanţa-Pisa şi Constanţa-Bergamo cu Ryanair (6 ani de operare) şi un zbor charter Constanţa-Munchen, cu Air Berlin. Pentru ambele situaţii, Asociaţia Litoral – Delta Dunării a avut un rol esenţial, aşa cum avem în continuare, alături de actuala echipă de conducere a aeroportului, cu care facem o echipa imbatabilă: Director General Bogdan Artagea şi Director Economic Horia Acatrinei.
„În continuarea strategiei de dezvoltare a traficului aerian, anunţăm discuţii consolidate cu Blue Air, Wizzair, Tarom şi Ryanair, şi continuarea parteneriatului cu Turkish Airlines. Vom lansa foarte curând un sondaj online către public şi un chestionar către agenţii de turism, hotelieri şi operatori de turism din judeţele Constanţa şi Tulcea, pentru a stabili prioritatea rutelor – destinaţiilor interne şi externe.
În acelaşi timp, pornim împreună o campanie de promovare a zborurilor actuale (Londra, Milano, Istanbul, Atena şi Larnaca), cu un videoclip şi materiale de informare şi promovare ce vor fi expuse şi distribuite cu sprijinul RATC, CFR, Maritimo Shopping Center şi City Park Mall, hotelieri şi agentii de turism (prin ANAT) şi promovate la toate evenimentele pe care le organizăm pe Litoral. Vom aloca un buget consistent din Taxa de Promovare a staţiunii Mamaia – Sat Vacanţă, pe care o administrăm cu sprijinul Primăriei Constanţa, pentru a atrage companiile aeriene şi pentru a susţine atractivitatea noilor rute pe care ne propunem să le atragem.
Invităm oficial Primăriile Tulcea, Navodari, Eforie, Techirghiol, Costinesti şi Mangalia să se alăture eforturilor Primăriei Constanţa şi Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, pentru a susţine continuarea Strategiei noastre de dezvoltare şi promovare a traficului aerian către Litoral şi Delta Dunării. Sunt sigură că avem în continuare sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa şi în noua echipă de conducere, aşa cum am pornit acest parteneriat strategic cu conducerea CJC în primii ani. In cursul săptămânii viitoare vom avea întâlniri comune, cu echipa Aeroportului Mihail Kogălniceanu, reprezentanţi ai Primăriei Constanţa şi ai altor Primării şi cu conducerea Consiliului Judeţean Constanţa”, a declarat preşedintele ALDD, Corina Martin.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Intalnire de lucru la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI