Intrevederea sefului Politiei Romane cu seful Europol

Petre-Toba-Rob-Wainwright_089

,,Constat o evoluție pozitivă notabilă a Poliției Române, de la ultima mea vizită în România, de acum patru ani, și vă felicit pentru succesul pe care –l aveți în lupta împotriva criminalității” a declarant domnul Rob Wainwright, șeful Europol, în cadrul întrevederii de astăzi, cu șeful Poliției Române, chestor general de poliţie Petre Tobă.

Petre-Toba-Rob-Wainwright_036
Totodată, inspectorul general al Politiei Romane a declarat că: ,,În ultimii patru ani, schimbul de informații între Poliția Română și Europol s-a dublat. O dovadă a nivelului de implicare a Poliției Române în abordarea integrată a combaterii criminalității organizate și grave la nivel european este și participarea activă în toate cele nouă priorități ale celui de-al doilea ciclu de politici europene 2014-2017. România a susținut conceptul de Acțiune Comună coordonată la nivel european (Joint Action Day), implicarea Poliției Române fiind una de substanță, obținându-se rezultate notabile, aspect apreciat la nivelul partenerilor de cooperare europeni.”
În timpul întâlnirii, ce a avut loc astăzi, 23 aprilie a.c., la sediul Poliției Române, au fost abordate o serie de aspecte privind cooperarea polițienească internațională, dintre Poliția Română și EUROPOL, pe probleme specifice, subliniindu-se, totodată, importanța continuării și dezvoltării acesteia.
De asemenea, cei doi parteneri au apreciat excelenta colaborare în cadrul acțiunii comune desfășurată astăzi pentru destructurarea unei importante grupări infracționale, care comitea jafuri armate la magazine de bijuterii și ceasuri de lux, în mai multe state europene.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Intrevederea sefului Politiei Romane cu seful Europol”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI