Ioan Andone se alătură celor care îl susțin pe Ionuț Lupescu la șefia FRF

Ioan Andone
Ioan Andone completează lista marilor antrenori care îl susțin pe Ionuț Lupescu pentru a ocupa funcția de președinte al Federației Române de Fotbal.

Astfel, alături de alte nume mari precum Mircea Lucescu, Sir Alex Ferguson, Ilie Balaci, Costel Gâlcă, Ioan Ovidiu Sabău sau Răzvan Lucescu, și ”Fălcosul” merge pe mâna lui Lupescu pentru șefia fotbalului românesc.
Andone consideră că atuurile lui Lupescu sunt experiența dobândită ca oficial al UEFA, precum și proiectele pe care le propune pentru dezvoltarea fotbalului românesc.
Îl susțin pe Ionuț Lupescu pentru că are toate calitățile pentru a fi un lider al Federației Române de Fotbal. Ultimii ani de carieră i-a avut la UEFA, unde a avut multe de învățat. Ionuț Lupescu are proiecte interesante pentru a ridica fotbalul românesc. Este un om care are încredere, care are proiecte sănătoase. Îl susțin din toată inima!”, spune Andone într-un comunicat al FRF.
Comisia de verificare a candidaturilor la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal a validat dosarele a patru candidaţi, Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan, informează site-ul FRF.
Adunarea Generală de alegeri a Federaţiei Române de Fotbal a fost convocată de Comitetul Executiv pentru data de 18 aprilie 2018, ora 11,00. Două sute cincizeci şi şapte de membri afiliaţi au drept de vot la alegerile pentru şefia FRF din 18 aprilie.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ioan Andone se alătură celor care îl susțin pe Ionuț Lupescu la șefia FRF”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI