Iohannis: Am ajuns să avem un Guvern irațional, chiar ireal

Iohannis1
Președintele Iohannis a decarat că în prezent avem un guvern irațional și a povestit o discuție telefonică pe care a avut-o cu premierul Viorica Dăncilă.

Am ajuns să avem un Guvern irațional, iar după discuția de ieri cred că avem un Guvern ireal. Dacă n-ar fi trist, ar fi de râs. După ce doamna premier a publicat în Monitorul Oficial o decizie prin care domnia sa instaura un premier interimar. Surpriză, am crezut că e atributul meu. Am contestat la CCR acest demers. După ce am înaintat demersul, premierul m-a sunat să îmi spună că pleacă în concediu și toate sunt bune. Asta după ce publicase draftul de rectificare bugetară care este o catastrofă. I-am atras atenția că nu e bine ce a făcut și că e temei de conflict constituțional și mi-a spus că nu știa că se publicase. Mai ireal de așa ceva nu cred că se poate”, a spus Klaus Iohannis.
Şeful statului a subliniat că Viorica Dăncilă l-a sunat să-i spună că pleacă în concediu, după ce el a înaintat demersul la Curtea Constituţională.
După ce am înaintat la CCR acest demers, doamna prim-ministru m-a sunat să-mi spună că pleacă în concediu şi că toate sunt bune. Asta după ce publicase acel draft de rectificare bugetară, care este catastrofă. Dar nu despre asta am vorbit prioritar. I-am atras atenţia că nu este bine, totuşi, ce a făcut şi că decizia este de temei de conflict constituţional. Şi ştiţi ce mi-a spus? Că nu a ştiut că se publicase. Mai ireal, mă scuzaţi, nu cred că se poate. Acest stil de conducere iraţional, ireal, nu poate să continue„, a mai spus Iohannis.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis: Am ajuns să avem un Guvern irațional, chiar ireal”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI