Iohannis: Este o greşeală să subestimăm PSD. Este încă un adversar puternic cu care trebuie să ne luptăm

Klaus_Iohannis_la_Brasov
Preşedintele Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la Adunarea Regională a PNL Centru, care are loc la Braşov, că PSD rămâne un adversar puternic cu care trebuie să se lupte şi ar fi cea mai mare greşeală ca social-democraţii să fie subestimaţi. Iohannis susţine că oamenii vor soluţii de la PNL şi a precizat că vrea un guvern instalat cât mai rapid. Şeful statului afirmă că este adeptul alegerilor anticipate, dar acestea sunt aproape imposibil de realizat.

„Să nu faceţi greşeala şi să consideraţi că acum, problemele sunt toate rezolvate şi ne culcăm. Din două motive. Primul, PSD rămâne un adversar puternic, cu care trebuie să ne luptăm în numele românilor de bună-credinţă. PSD este puternic înşurubat în instituţiile statului, consilii locale, primării, în consilii judeţene. Nu subestimaţi acest adversar, ar fi cea mai mare greşeală. Orice zi în care Guvernul derutat, eșuat, demis, PSD-ist, rămâne, fie și el interimar, este o zi pierdută pentru România și pentru români. Există analiști, părerologi de tot felul, care au tot povestit că Iohannis se bazează în campanie pe PSD și Iohannis nu va face nimic ca să treacă moțiunea, nu va face nimic acum ca să instaleze un Guvern, fiindcă Iohannis vrea să intre în campanie, împotriva PSD-ului. Două lucruri Iohannis a făcut și va face și Iohannis va intra în campanie împotriva PSD-ului” a afirmat Klaus Iohannis la adunarea PNL de la Brașov.Klaus_Iohannis_la_Brasov1Președintele Iohannis a lăudat Partidul Național Liberal pentru că a trecut moțiunea de cenzură. Șeful statului susține că s-a reușit ”ceva senzațional”, iar formațiunile politice nu au mai făcut niciodată acest lucru împreună, să ajungă la o înțelegere.
”M-am bucurat foarte mult când am constatat, practic, un consens între partidele din opoziție. Este o mare realizare și se datorează conducerii Partidului Național Liberal, parlamentarilor și tuturor celor care s-au implicat în negociere. Niciodată în România șase formațiuni politice nu au reușit să facă împreună un lucru bun pentru România. Voi ați condus și veți conduce și în continuare. Ați reușit ceva senzațional”, a mai precizat Klaus Iohannis.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis: Este o greşeală să subestimăm PSD. Este încă un adversar puternic cu care trebuie să ne luptăm”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI