Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Iohannis: Faptul că unii nu vor să vină la discuţii mi se pare de-a dreptul ciudat

Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că i se pare „de-a dreptul ciudat” faptul că unele partide nu vor să participe la consultările pe tema justiţiei, precizând că este vorba de o ofertă la dialog.

„Nu putem să acceptăm o ieșire fără acord. Încă sunt discuții. Asta va fi tranșat în plen. Cred că mai degrabă vom avea o prelungire mai lungă. Avem nevoie de câteva lucruri foarte clare din partea Marii Britanii. Am speranța că vom avea un acord. Vom discuta despre viitorul Uniunii Europene cu această notă specială, cu sau fără prietenii noștri din Marea Britanie, dar discuția va fi despre viitorul Uniunii și într-o formă sau alta Marea Britanie va face parte din viitorul nostru”, a declarat Klaus Iohannis.
Cât despre consultările cu partidele care vor avea loc la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a oferit următoarele detalii: „Este o consultare cu foarte multă deschidere din partea mea. Consider că dacă am convocat un referendum pe justiție și situația din justiție acum se tot discută, iar din păcate multe chestiuni sunt foarte negativ prezentate chiar de sistemul de justiție, atunci o discuție se impune. Sunt dispus, în marja acestor consultări, și alte teme cu care vin reprezentanții partidului. Probabil unii mă vor întreba de referendum. Faptul că unii nu vor să vină la discuții cu președintele României, mi se pare de-a dreptul ciudat. Nu oblig pe nimeni. Este o ofertă. Să refuzi o ofertă la dialog este ciudat. Dacă se răzgândesc sunt bine veniți. Vom avea un dialog foarte bun”, a afirmat Klaus Iohannis, înaintea participării la Consiliul European de la Bruxelles.
Preşedintele Klaus Iohannis participă, miercuri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema procesului de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană, informează Administraţia Prezidenţială.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis: Faptul că unii nu vor să vină la discuţii mi se pare de-a dreptul ciudat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI