Iohannis: Îmi doresc să văd mai mulţi tineri merituoşi care intră în politică

Klaus Iohannis1
presidency.ro
Preşedintele Klaus Iohannis, a lansat, joi, o invitaţie tinerilor din România de a intra în politică şi de a „schimba România în mai bine”.

El a declarat, în cadrul dezbaterii „Viziunea tinerilor pentru viitorul României”, organizată la Bacău, că tinerii sunt cei care pot schimba politica în care se regăsesc „actele de imoralitate şi fuga de răspundere”.
Îmi doresc să văd mai mulţi tineri merituoşi care intră în politică, o viaţă politică în care nu se mai regăsesc actele de imoralitate şi fuga de responsabilitate. Intraţi, deci, dragi tineri în politică şi schimbaţi politica din România în mai bine! Participarea civică şi dezbaterea publică sunt binevenite şi pot influenţa deciziile, dar nu au cum să se substituie actului de guvernare, dacă tinerii stau departe de politică„, a afirmat Iohannis.
Trăim într-o perioadă foarte dinamică cu provocări multiple, iar pentru România criza demografică profundă este o astfel de provocare. Ne aflăm într-un moment în care este cu atât mai important ca tinerii, după ce îşi completează studiile în străinătate, să fie sprijiniţi să se întoarcă acasă şi să-şi construiască carierele în România. Este responsabilitatea noastră, a politicienilor, să vă acordăm susţinere pentru întemeierea unei familii sau deschiderea unei afaceri şi, evident, pentru construirea unei cariere de succes. Altfel, riscăm să rămânem fără un potenţial extrem de valoros pentru că dezvoltarea vieţii noastre sociale, culturale sau economice nu poate ignora contribuţia tinerilor„, a mai adăugat şeful statului. (Sursa: Agerpres)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis: Îmi doresc să văd mai mulţi tineri merituoşi care intră în politică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI