Iohannis, în ultima zi de campanie: Pot să vă spun foarte clar: românii vor să scape de PSD

Klaus_Iohannis
Aflat la Bacău, vineri, în ultima zi de campanie electorală înainte de turul al II-lea alegerilor prezidențiale, președintele Klaus Iohannis a avut o scurtă întâlnire cu ziariștii, și cu peste o sută de mii de oameni. „Dacă tragem linie, pot să vă spun foarte clar: românii vor să scape de PSD”, a spus șeful statului.

„O campanie pe care eu o consider foarte bună. Am avut noroc de o echipă de campanie foarte bună, am ajuns în aproape 30 de judeţe, am avut întâlniri cu peste o sută de mii de oameni în total şi cred că personal şi direct am interacţionat cu câteva zeci de mii de români. Dacă tragem linie, pot să vă spun foarte clar: românii vor să scape de PSD”.
Aceste campanii sunt foarte valoroase, dacă știi ce să faci cu ele, am descoperit peste 100.000 de oameni, am strâns mâna a zeci de mii de români, ca să nu mai vorbim de zecile de mii de selfiuri pe care le-am făcut. M-au impresionat, toți au venit cu sufletul deschis, cu speranță, cu optimism și toți mi-au spus: scăpați-ne de PSD.
Schimbarea se produce acum când vorbim. Ea a început pe 26 mai, atunci când, în număr mare, neașteptat de mare, românii s-au dus la urne, au votat la europarlamentare și a câștigat Partidul Naționalilor… Partidul Național Liberal, datorită românilor care s-au prezentat, ca niciodată, la europarlamentare. Și au votat românii, 6,5 milioane de români DA la referendum și atunci a început schimbarea în România. A continuat moțiunea de cenzură. Cine ar fi crezut că trece moțiunea de cenzură, cine ar fi crezut că se poate instala un guvern liberal și s-a putut pentru că și Parlamentul a înțeles că asta, asta este voința românilor.
După care, am intrat în campanie pentru prezidențiale și aud, așa, câteodată, pe unii vorbind că PSD-ul ăsta, de când a scăpat de Dragnea, nu mai e așa de rău. E o mare capcană, să nu credeți așa ceva. PSD a dominat scena politică românească, cu mici excepții, în cei 30 de ani de când am scăpat de comunism. De comuniști n-am scăpat chiar de toți, mai sunt câțiva. Această veșnică tranziție trebuie să se termine odată, iar această dată va fi acum, duminică. Acum, duminică, la turul II al alegerilor prezidențiale, românii trebuie să înțeleagă că PSD a schimbat fața, fețele, politicienii de la vârf, dar PSD-ul nu s-a schimbat, e tot acel partid care vrea să pună mâna pe tot ce mișcă, dintotdeauna a vrut să controleze justiția, a avut o problemă cu antreprenorii români, a încercat să țină investitorii afară, a vrut să controleze toate școlile din România, până la femeia de serviciu, PSD a făcut să plece 4 mil. de români care nu s-au mai regăsit și foarte mulți dintre ai voștri au plecat, fiindcă n-au mai suportat, fiindcă n-au mai găsit locuri de muncă, PSD a distrus Bacăul, unul dintre județele de frunte, o mândrie a României, a distrus-o.
Dacă aud pe cineva că PSD nu mai e așa de rău de când a scăpat de Dragnea, vă spun, nu credeți așa ceva. PSD e mereu același, de aceea e nevoie de un vot foarte puternic acum, duminică, e nevoie de un vot foarte puternic la locale și un vot foarte puternic la parlamentare, pentru că PSD trebuie trimis ani buni în opoziție. Asta începe acum, duminică. PSD trebuie îndepărtat de la butoane ca România să poată respira, să-și revină, să refacem România, să redăm vigoare economiei românești, să garantăm o justiție dreaptă și independentă. (…). Mulți se întreabă ce contează un vot. Totul, totul. Un vot este totul. Eroii alegerilor sunt românii cu ștampila de vot în mână care decid viitorul României noastre”, a declarat Klaus Iohannis jurnaliştilor vineri, înaintea ultimului miting electoral din această campanie, care are loc la Bacău.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis, în ultima zi de campanie: Pot să vă spun foarte clar: românii vor să scape de PSD”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI