Iohannis: Ne confruntăm din ce în ce mai des cu fenomenul fake news

Iohannisss
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că informaţiile furnizate cu o zi înainte de Liviu Dragnea şi care îl vizează sunt „fake news”, catalogându-l pe acesta „un disperat care progresează”.

Da, ați înțeles foarte bine. Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului. E banal. Iar acest infractor Dragnea, care s-a cocoțat în vârful partidului și al statului, progresează. Din păcate, nu în domeniul calității politicilor publice, nu în domeniul statului de drept, dar iată că progresează semnificativ în domeniul fake news. Ce a prezentat ieri este ceea ce, în ziua de astăzi, se numește fake news. Mai demult, se numeau, pur și simplu, minciuni. Sunt minciuni PSD-iste adunate pentru cele cinci campanii la care am participat în decursul anilor. Dacă discutăm de ce a fost ieri, nu pot să nu menționez valizele. Și constat, cu tristețe, că și în acest domeniu politica românească s-a schimbat. Am avut mai demult Caragiale cu O scrisoare pierdută, apoi acea fază ciudată cu bilețul roz pierdut și regăsit și, iată, că am ajuns în faza cu valizele. Așa se întâmplă dacă infractori ajung în vârful statului”, a spus președintele României.
Întrebat de valiza reală, cea care a ajuns la Rise Project, preşedintele spune că îi este străină, deşi unii insinuează că ar avea cunoştinţă.
Nu ştiu ce e cu aceste valize, nu am nicio legătură. Omul (n.r.: Dragnea) este disperat şi are probleme majore şi caută să aducă vorba despre alte lucruri şi aduce manevre de manipulare„.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis: Ne confruntăm din ce în ce mai des cu fenomenul fake news”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI