Iohannis: Pentru PSD este mult mai important să-i fie bine lui Dragnea

Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că miercuri a trimis refuzul său scris pentru cele trei remanieri propuse în aprilie. Preşedintele a lansat un nou atac la adresa PSD, afirmând că, pentru acest partid e mult mai important să-i fie bine lui Dragnea decât să-i fie bine României sau să le fie bine românilor.

Preşedintele a spus că, pentru că Dragnea şi alţii au probleme reale cu justiţia, în Europa nu mai discută nimeni cu ei, şi atunci, cum liderul PSD nu discută cu Europa, PSD are impresia că nici România nu mai trebuie să fie aproape de Uniunea Europeană.
Este cea mai slabă guvernare. 0 autostrăzi, 0 spitale, iar la capitolul realizări nimic, cu excepție, la modificări pe legile justiției, pe Codurile penale au lucrat mult și prost. Se pune întrebarea retorică: De ce au lucrat pesediștii atât de mult și atât de intens pentru subjugarea justiției? Răspunsul este clar: Pentru a-l scăpa pe Dragnea de Justiție. Pentru PSD e mult mai bine să îi fie mai bine lui Dragnea decât românilor. Cum Dragnea are reale probleme cu justiția, în Europa nu mai discută nimeni cu ei. Cum Dragnea nu discută cu Europa, PSD are impresia că nici România nu mai trebuie să fie aproape de UE. PSD se ocupă de problemele lui Dragnea.
Înainte de Sfintele Sărbători de Paști, ne-au promis pesediștii o remaniere a acestui Guvern nu pentru a face guvernarea mai bună. Au venit cu trei propuneri, Nicolicea, Florea și Brăiloiu. Le-am spus atunci că nu sunt de acord cu această remaniere fiindcă nu aduce nimic bun și nu e făcută pentru a guverna mai bine.
Astăzi le-am dat pesediștilor refuzul meu și în scris ca să înțeleagă că nu sunt de acord cu această remaniere
În expunerea mea de până acum se vede clar că apar două teme: justiția și proasta guvernare, care încearcă prin OUG să creeze impresia că lucrează pentru români, însă această avalanșă vrea să acopere lipsa de soluții. Exact aceste două teme le-am propus pentrur referendum.
Prima temă, justiția, aștept să spună românii că sunt de acord cu interzicerea amnistiei pentru fapte de corupție.
A doua întrebare, suntem de acord să se interzică OUG în domeniul justiției și în domeniul politicii penale. Iată că avem ocazia deosebită să decidem viitorul României pe 26 mai. Avem și alegeri europarlamentare și referendum. Ambele sunt despre viitorul României, despre viitorul european al României, iar într-o democrație, lucrurile în politică se schimbă prin vot, așadar votați pe 26 mai„, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis: Pentru PSD este mult mai important să-i fie bine lui Dragnea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI