Iohannis: Pentru România, PSD-ul a fost o catastrofă. PSD-ul trebuie îndepărtat prin mijloace democratice

Iohannis_a_depus_candidatura_la_BEC
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidenţiale, că a strâns peste 2.200.00 de semnături şi că că PSD-ul a fost o catastrofă și că trebuie resetat, reclădit totul.

„E un moment important și cred că e bine să explic și de ce vreau să candidez pentru încă un mandat. E momentul să spun ce mă motivează. E o perioadă complicată pentru România și e nevoie de o muncă imensă pentru a repara ce a stricat PSD în acești 3 ani aproape. E nevoie de modernizarea României, de spitale moderne, de autostrăzi, de școli curate, de o administrație care are în centru cetățeanul, nu aparatul funcționăresc. Toate acestea trebuie reclădite și trebuie să înțelegem că acest lucru poate fi denumit simplu: România normală. Ce îmi doresc eu pentru țara mea e o Românie normală. Asta înseamnă instituții funcționale, respectarea drepturilor cetățenești. România normală e o țară din care tinerii nu mai vor să plece în care oamenii vor să se întoarcă cu drag și speranță.
În acești ani trebuie să vedem imensa pagubă produsă de PSD. Pot spune acum la sfârșit de mandat că am reușit să previn foarte multe din stricăciunile planificate de PSD. Chiar recent am reușit împreună cu 6,5 miliaon de români să oprim distrugerea justiției planificată de PSD și pusă parțial în operă. Aici ne aflăm acum. Dacă spun că PSD-ul trebuie îndepărtat de la putere atunci spun că PSD-ul trebuie îndepărtat prin mijloace democratice. Pentru România, PSD-ul a fost o catastrofă. Trebuie resetat, reclădit totul și sunt dispus să conduc această muncă. Împreună cu un guvern ales democratic, al PNL, voi face această muncă pentru români.”, a declarat Klaus Iohannis la BEC.
Iohannis a arătat că „este o perioadă complicată pentru România şi e nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD în aceşti aproape trei ani”. „E nevoie de modernizarea României”, a completat şeful statului.
A fost întâmpinat de simpatizanți și de mai mulți membri PNL. A fost în permanență însoțit de liderul liberalilor, Ludovic Orban. De altfel, PNL a anunțat de mai multe luni că îl va susține pe Iohannis în cursa pentru Palatul Cotroceni. Înainte să intre în sediul BEC, Iohannis s-a fotografiat cu susținătorii săi și a dat autografe.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis: Pentru România, PSD-ul a fost o catastrofă. PSD-ul trebuie îndepărtat prin mijloace democratice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI