Iohannis: Primul pas a fost făcut spre anticipate, următorul pas va fi făcut mâine când voi anunța noul premier

Klaus_Iohannis
Președintele Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă, la Palatul Cotroceni, după demiterea Guvernului Orban prin moțiune de cenzură. Klaus Iohannis a anunțat că va chema joi partidele la consultări, urmând ca după aceea să anunțe numele persoanei desemnate să formeze noul Guvern. Președintele a reafirmat că dorește alegeri anticipate.

Vedem un guvern liberal care vine cu foarte mult entuziasm, energie pe un val popular pozitiv, care vrea să vină cu măsuri pentru România, cu proiecte pentru autostrăzi, spitale. Un guvern care vrea să repună România în normalitate. De cealaltă parte avem o majoritate în esență pesedistă, care se opune cu tot ce are acestor încercări de a îmbunătăți guvernare. Guvernul dorește reforme, să schimbe lucrurile în bine, să repare greșelile, pe de altă parte un PSD care se opune acestor reforme. Din cauza acestui PSD, guvernul nu va putea continua reformele începute. Situația era de așteptat. Românii vor altceva, PSD să stea în opoziție, dar baronii roșii vor înapoi la banul public și azi s-au găsit suficienți care au votat această moțiune, pe o speță care ar fi îmbunătăți democrația la alegerile locale. Acum românii se întreabă: „Și acum ce va fi?” Lucrurile merg mai departe. Instituțiile sunt solide, guvernul va rămâne în funcție, cu ceva mai puține atribuții, nu e cazul să credem că acum vom intra într-o situație fără ieșire sau complicată. Instituțiile vor funcționa, eu sunt garantul. Voi convoca partidele la consultări, mâine, de la ora 12:00 apoi voi anunța persoana desemnată pentru a forma un nou guvern. Mă voi implica și în continuare pentru a construi după alegeri o majoritate solidă care vine cu reforme profunde în beneficiul românilor. Până atunci primul pas a fost făcut spre anticipate, următorul pas va fi făcut mâine”, a subliniat președintele Klaus Iohannis.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis: Primul pas a fost făcut spre anticipate, următorul pas va fi făcut mâine când voi anunța noul premier”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI