Iohannis: PSD umblă peste tot şi înceacă să convingă lumea că vinovat este Iohannis şi Uniunea Europeană

Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a participat marţi, la Ploieşti, la un eveniment în cadrul căruia și-a prezentat şi noua carte, EU.RO. În cadrul evenimentului, Klaus Iohannis a declarat că „PSD umblă peste tot şi încearcă să convingă lumea că vinovat este Klaus Iohannis şi Uniunea Europeană”.

”Trebuie să mergem la cauza prost înţelesului naţionalism al PSD-ului. Mulţi români, un pic prea mulţi, s-au hotărât să lucreze în altă ţară europeană. Sperăm să se întoarcă cât mai mulţi dintre ei. Avem de-a face şi cu un euroscepticism. Este în creştere din cauza unor politicieni cum sunt cei din PSD care promit marea cu sarea, nu fac nimic, după care trebuie să caute un vinovat. PSD i-a minţit pe români şi acum caută vinovaţii la Bruxelles. Nu e penibil aşa ceva?. Un partid din România face campanie cu un discurs anti-european. Penibil! Europa este despre oameni şi despre valori. Dacă facem politici, trebuie să facem politici pentru oameni. Orice altceva este greşit. Nu putem să facem Europa pentru altceva sau pentru altcineva decât pentru noi, pentru cetăţenii europeni”, a zis Klaus Iohannis.
”PSD umblă peste tot şi încearcă să convingă lumea că vinovat este Klaus Iohannis şi Uniunea Europeană. Nu le e ruşine? (…) Umblă tot felul de politicieni şi încearcă să explice că aceste alegeri nu sunt atât de importante şi că referendumul nu e important deloc. Au promis PSD-iştii autostrăzi, spitale, salarii, nimic nu s-a realizat. Dar aţi auzit de modificarea legilor justiţiei? Nu. Dar asta au făcut. În loc să rezolve problemele ţării se ocupă să rezolve dosarele lui Dragnea. Trebuie să ne eliberăm de această guvernare eșuată!”, a subliniat Klaus Iohannis.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis: PSD umblă peste tot şi înceacă să convingă lumea că vinovat este Iohannis şi Uniunea Europeană”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI