Iohannis: Am reuşit să avem un summit excelent în ciuda dificultăţilor noastre de politică internă

Presedintele Iohannis
Summit-ul celor Trei Mări a fost unul excelent în ciuda dificultăţilor de politică internă, a declarat, marţi, preşedintele Klaus Iohannis. El a calificat reuniunea de la Bucureşti ca fiind un succes.

A fost o reuniune de succes, cu rezultate palpabile. Mă bucur că am reuşit să avem un summit excelent, în ciuda dificultăţilor noastre de politică internă, spre beneficiul României, al dezvoltării sale economice, al cetăţenilor români şi al întregii regiuni a celor trei mări. Interesul pentru summit a fost demonstrat şi prin nivelul de reprezentare„, a declarat şeful statului la Palatul Cotroceni.
Asumarea de către România a organizării (Summitului Iniţiativei celor Trei Mări – n.r.) a avut ca argument principal potenţialul de a se adresa nevoii reale a celor 12 state participante de dezvoltare economică şi interconectare regională”, a mai declarat preşedintele Klaus Iohannis, într-o conferinţă de presă comună alături de preşedintele Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarović, premierul Poloniei, Mateusz Morawiecki şi Secretarul pentru Energie al SUA, Rich Perry.
El a amintit că a fost adoptată o declaraţie comună care stipulează principiile fundamentale care stau la baza Iniţiativei celor Trei Mări, dar şi a obiectivelor concrete atinse deja de summit. (Sursa foto: presidency.ro)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis: Am reuşit să avem un summit excelent în ciuda dificultăţilor noastre de politică internă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI