Iohannis: Românii au votat contra acelui atac nemernic, PSD-ist asupra Justiţiei

Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la ceremonia de semnare a Acordului Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României, că a doua zi după votul la referendum şi la europarlamentare, spaţiul politic românesc s-a schimbat şi că românii au votat contra acelui atac nemernic, PSD-ist, asupra Justiţiei.

Şeful statului a mai menţionat, printre altele, că „PSD a dăunat foarte mult României”, dar şi că social democraţii nu s-au schimbat cu nimic după alegerile din 26 mai.
„După alegeri, PSD aparent se schimbase. Dar nu este aşa. PSD-ul nu s-a schimbat. PSD-ul nu se schimbă. PSD-ul a pierdut primul rând de alegeri dintr-un set mai larg dar a rămas doar cu aparenţa schimbării. PSD-ul urmăreşte în continuare aceleaşi obiective şi răspunsul lor pe care mi l-au dat prin media a fost practic un refuz. Ei aveau mai multe amendamente decât articole în acest acord. PSD a dăunat foarte mult României. Din cauza PSD-ului, România nu s-a dezvoltat mai mult şi nu se dezvoltă nici acum mai mult. Românii au votat pentru România europeană, au votat contra acelui atac nemernic pesedist asupra justiţiei, contra unei guvernări lamentabile. Aceste alegeri au reprezentat o victorie a românilor împotriva incompetenţei pesediste, împotriva infatuării, atacurilor la justiţie, la economia naţională, dar este doar primul pas dintr-o serie mai lungă. Urmează încă trei ocazii valoroase pentru români de a da lecţii PSD-ului, pentru că PSD nu a înţeles, doar a simulat. „, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.
Președintele Klaus Iohannis și liderii celor patru mari partide din opoziție – PNL, USR, PRO România și PMP au semna joi, la Palatul Cotroceni, Acordul Politic Național pentru consolidarea parcursului european al României, informează Administrația Prezidențială.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis: Românii au votat contra acelui atac nemernic, PSD-ist asupra Justiţiei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI