Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Iohannis: Toţi cei prezenţi la consultări s-au arătat îngrijoraţi de evoluţia din zona justiţiei

Declaratii_de_presa_Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, după consultările cu partidele parlamentare pe tema situaţiei din Justiţie, că toţi cei prezenţi s-au declarat îngrijoraţi de evoluţia din zona justiţiei şi că le-a spus că acest asalt al PSD asupra justiţiei trebuie să primească un răspuns din partea românilor iar acesta este un referendum.

Toţi cei prezenţi la consultări s-au arătat îngrijoraţi de evoluţia din zona justiţiei. Le-am spus că acest asalt al PSD asupra justiţiei, care durează de doi ani, trebuie să primească un răspuns din partea românilor. Iar acest răspuns este un referendum. Acest lucru mă bucură. Intenţia mea de a organiza un referendum împreună cu europarlamentarele am făcut-o cunoscută. Am trimis scrisoarea pentru consultarea Parlamentului. Aştept răspunsul. Am abordat şi alte teme cu care au venit delegaţiile partidelor.
Cel mai important rezultat este că toţi îşi doresc un referendum. Intenţia mea de a organiza un referendum odată cu europarlamentarelor am făcut-o cunoscută şi între timp am trimis scrisoare către Parlament. Aştept un răspuns, în termen legal din partea Parlamentului. Am abordat şi alte teme cu delegaţiile. Au fost consultări cu o atmosferă foarte bună. Eu cred că românii au dreptul să dea un răspuns acestui asalt pesedist asupra justiţiei şi mai cred că, indiferent de opţiunile politice ale unui român care are dreptul să meargă la alegeri, cu toţii îşi doresc, ne dorim o Românie o justiţie independentă, dreaptă, scoasă de sub influenţa politicului„, a declarat Klaus Iohannis.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis: Toţi cei prezenţi la consultări s-au arătat îngrijoraţi de evoluţia din zona justiţiei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI