Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Iohannis: Uniunea Europeană nu este un pacient cronic ci este o reusită

reuniunea informala de la bratislava
Sursa foto: Facebook
Uniunea Europeană „nu este un pacient cronic ci este o reușită”, dincolo de crizele care au afectat-o în ultima perioadă, a apreciat vineri președintele Klaus Iohannis, la summitul liderilor UE de la Bratislava.

„Cred că putem să tragem o concluzie foarte importantă. Cu toate aceste crize Uniunea nu este un pacient cronic ci este o reușită. Am discutat despre câte dosare sau câte chestiuni europene sunt în curs de rezolvare sau rezolvate”, a spus șeful statului.
Acesta a apreciat că de prea multe ori cetățenii europeni se concentrează pe probleme și au impresia că întreaga Uniune este „un eșec”.
„Din dosarele care sunt în discuție și au fost în ultimele luni în discuție cam 90 la sută sunt rezolvate sau în curs de rezolvare pozitivă. Doar 10 la sută sunt încă ‘pending’, adică așteaptă soluții. Și e bine să spunem aceste lucruri. De prea multe ori noi ne concentrăm doar pe probleme și se creează pe cetățeanul european impresia că Uniunea este un eșec. Nu, Uniunea este o reușită. Toate țările au problemele lor. Și Uniunea are problemele ei și de asta ne întâlnim, ca să le rezolvăm”, a adăugat Klaus Iohannis în declarația sa, la Bratislava.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis: Uniunea Europeană nu este un pacient cronic ci este o reusită”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI