Iohannis: Vă doresc un mandat de mare succes chiar dacă nu va fi un mandat întreg

Klaus_Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a urat luni seară Guvernului Orban un mandat de mare succes chiar dacă, din păcate, nu va fi un mandat întreg. Ce s-a întâmplat astăzi este un lucru autentic, democratic, a afirmat șeful statului.

„Domnule premier Ludovic Orban, vă doresc un mandat de mare succes chiar dacă, din păcate, nu va fi un mandat întreg, de patru ani și va fi un mandat ceva mai scurt, dar, prin compensare, va fi mai greu. Domnule președinte al PNL, Ludovic Orban, vă felicit pe dvs. și pe parlamentarii PNL și pe toți cei din partid care ați reușit un lucru incredibil: să convingeți partidele din Opoziție ca împreună să constituiți o nouă majoritate, înlocuind majoritatea toxică din jurul PSD, ați reușit să convingeți suficienți parlamentari pentru a vota moțiunea de cenzură care a înlăturat de la Putere guvernul eșuat PSD-ist, iar, astăzi, ați reușit, din nou, să convingeți partidele de Opoziție și alți parlamentari să voteze împreună cu PNL pentru guvernul Ludovic Orban. E o realizare foarte mare. Vreau să subliniez astăzi aici că ce s-a întâmplat astăzi e un exercițiu autentic democratic, un guvern a fost înlăturat prin majoritatea din parlament, un nou guvern a fost învestit printr-o nouă majoritate parlamentară.
Vreau astăzi să felicit și pe ceilalți parlamentari care au votat alături de parlamentarii PNL. Sunt din USR, din UDMR, din ALDE, de la minorități, chiar din Pro România, unii chiar din PSD. Dumneavoastră, toți, care ați votat pentru învestirea guvernului Orban, ați făcut un lucru foarte înțelept. Ați înțeles foarte bine să lăsați deoparte micul, meschinul aranjament politic într-un moment în care România a fost într-o criză guvernamentală, ați avut înțelepciunea de a vota acest nou guvern pentru a termina criza și pentru a dat României o șansă să meargă cu bine mai departe. Felicitări și aprecieri din partea mea pentru toți care au votat astăzi pentru învestirea Guvernului Orban”, a declarat președintele Iohannis.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis: Vă doresc un mandat de mare succes chiar dacă nu va fi un mandat întreg”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI