iPhone 11, iPhone Pro Max şi Apple Watch Series 5 au fost lansate şi în România. Cât vor costa acestea?

iPhone 11_si_iPhone_Pro_Max
Cele mai noi modele de iPhone, şi anume iPhone 11 şi iPhone 11 Pro Max, dar şi Apple Watch Series 5, au fost lansate vineri, la Bucureşti.

iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt cele mai avansate și mai puternice smartphone-uri de la Apple. Noul display Super Retina XDR este un display cu adevărat pro, cel mai luminos inclus până acum într-un iPhone.
Cipul A13 Bionic proiectat de Apple oferă performanță de neegalat pentru orice sarcină, permițând bateriei să ofere energie mai mult timp. Noua cameră triplă, compusă dintr-un ultra-superangular, un superangular și un teleobiectiv conferă o experiență fotografică de nivel profesionist, cu îmbunătățiri senzaționale pentru pozele realizate în condiții de iluminare slabă. În plus, utilizatorii pot beneficia de filmări 4K de o calitate îmbunătățită.Apple_iphone_11-rosette-family-lineup-091019Design: Patru finisaje noi din sticlă texturată. Ecran Super Retina XDR de 5,8 inchi sau 6,8 inchi. Cea mai rezistentă sticlă utilizată până acum într-un smartphone.
Sistem cu trei camere. Noul sistem include o cameră Grandangular de 13mm (Unghi de câmp de 120 de grade. Scenă de patru ori mai mare), o cameră Superangular de 26 mm (stabilizare optică a imaginii, pixeli de focalizare 100%), și un teleobiectiv52 mm (diafragmă f/2.0. Zoom optic 2x).Apple_iPhone-11-Pro_Ultra-WideCea mai înaltă calitate video disponibilă pentru un smartphone. Filmează video 4K cu o gamă dinamică extinsă la 60 fps. Înregistrează o scenă de 4 ori mai mare. Instrumente noi pentru video: rotire, decupare, filtre.
Mod Noapte îți permite să surprinzi automat cadre cu aspect naturalîn condiții de lumină slabă.
Bateria iPhone 11 Pro rezistă cu până la 4 ore mai mult decât iPhone XS, iar cea inclusă în iPhone 11 Pro Max rezistă cu până la 5 ore mai mult decât iPhone XS Max. Încărcare rapidă cu încărcătorul de 18W inclus.
Procesor A13 Bionic cu Neural Engine – cel mai rapid procesor folosit vreodată într-un smartphone. CPU-ul poate realiza peste un trilion de operații pe secundă.
Face ID este cea mai sigură metodă de autentificare facială la nivel de smartphone, și nu stochează sau distribuie poza ta. Pentru iPhone, intimitatea ta este pe primul loc.Apple_iPhone-11-Pro_ColorsiPhone 11 vine cu inovații care fac din cel mai popular smartphone din lume un dispozitiv chiar mai puternic. iPhone 11 dispune de un sistem de camere dublucare oferă o experiență intuitivă de utilizare și posibilitatea de a realiza filmări de cea mai înaltă calitate posibilă pe un smartphone, precum și fotografii de calitate în condiții de luminozitate scăzută. Cipul A13 Bionic îi oferă energia necesară pentru a îndeplini și cele mai dificile sarcini, iar mulțumită bateriei, utilizatorii au nevoie de o singură încărcare pentru a beneficia de toate aceste inovații pe durata întregii zile.
Design. Șase noi culori superbe. Ecran pe tot afișajul LCD Liquid Retina de 6,1 inchi.
Baterie pentru toată ziua. Încărcare rapidă cu încărcătorul de 18W inclus.
Procesorul A13 Bionic este cel mai rapid procesor folosit vreodată într-un smartphone.
Sistem de camere. iPhone 11 include un sistem de camere dublu compus din camera Grandangular 13mm (Unghi de câmp de 120 de grade. Scenă de patru ori mai mare) și o cameră Superangular 26 mm (stabilizare optică a imaginii, pixeli de focalizare 100%).
Video 4K la 60 fps pe orice cameră. Înregistrează o scenă de 4 ori mai mare. Instrumente noi pentru video: rotire, decupare, filtre.
Mod Noapte îți permite să surprinzi automat cadre cu aspect natural în condiții de lumină slabă.
Face ID este cea mai sigură metodă de autentificare facială la nivel de smartphone și nu stochează sau distribuie poza ta. Pentru iPhone, intimitatea ta este pe primul loc. Cât vor costa iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Max:
– iPhone 11 (ecran 6,1” LCD)
– iPhone 11 64 GB – 750 dolari
– iPhone 11 128 GB – 800 dolari
– iPhone 11 256 GB – 900 dolari
– iPhone 11 Pro (ecran 5,8” OLED)
– iPhone 11 Pro 128 GB – 1000 dolari
– iPhone 11 Pro 256 GB – 1.100 dolari
– iPhone 11 Pro 512 GB – 1.200 dolari
– iPhone 11 Pro Max (ecran 6,5” OLED)
– iPhone 11 Pro Max 128 GB – 1.100 dolari
– iPhone 11 Pro Max 256 GB – 1.200 dolari
– iPhone 11 Pro Max 512 GB – 1.300 dolari.Apple_watch_series_5Apple Watch Series 5 integrează perfect noi componente hardware și cel mai nou software pentru a oferi utilizatorilor a experiență îmbunătățită. Acum este chiar mai simplu să rămâi activ și conectat la informațiile care contează cu adevărat.
Beneficiind de un nou ecran Retina “Always-On”, care nu se stinge niciodată, și busolă integrată pentru a facilita orientarea, noul Apple Watch Series 5 cu watchOS 6 le permite utilizatorilor să își gestioneze starea generală de sănătate și fitness cu noi funcționalități precum monitorizarea ciclului menstrual, aplicația Zgomot și tendințele Activitate. Și partea cea mai frumoasă este că durata de viață a bateriei îți asigură o utilizare confortabilă timp de până la 18 ore. Suficient pentru o zi activă.
Afișajul Retina mereu activat. Noul display inovator introdus pe piață de Apple Watch Series 5 afișează permanent informațiile importante pentru utilizator și cele legate de oră. Fiecare Watch Face a fost optimizat pentru a conserva viața bateriei, astfel că luminozitatea ecranului este mai scăzută atunci când utilizatorul își coboară încheietura.
Navigație. Funcțiile îmbunătățite ale Apple Watch Series 5 oferă posesorilor mai multe informații despre locul în care se află și posibilitățile de navigație. De exemplu, noua busolă încorporată în dispozitiv și aplicația Maps actualizată permit utilizatorilor să știe în ce direcție sunt orientați. Aplicația Compass oferă informații cum ar fi: direcția, înclinarea, latitudinea, longitudinea și altitudinea.
Aplicația CycleTracking ajută utilizatorii să înregistreze date despre ciclul menstrual.
Aplicația Noise alertează utilizatorii atunci când decibelii ajung la un nivel care îți poate afecta auzul.
Aplicația ActivityTrends ajută utilizatorii să-și urmărească progresul, identificând tipare de activitate pe termen lung.
Versiunea GPS începe de la 399 USD, în timp ce modelul celular costă 499 dolari. Seria 5 este disponibilă astăzi și va ajunge la magazine pe 20 septembrie. Seria 3 Watch va costa acum 199 $.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “iPhone 11, iPhone Pro Max şi Apple Watch Series 5 au fost lansate şi în România. Cât vor costa acestea?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Live Events

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CORONAVIRUS

Articole despre Coronavirus Reguli, Statistici, Sondaje, Comentarii

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI

×
%d blogeri au apreciat: