O joacă transformată într-o poveste de succes

imbravolane

       Un tânăr oltean din Craiova, ajuns în orașul Constanța prin intermediul unui job la stat, își descoperă talentul încă din 2009, pe când avea doar 19 de ani.
       Andrei Barbu începe ”joaca” cu un ac, ață și o bucată de piele cumpărate de la o mercerie din spatele magazinului Tomis, iar ca material didactic, propria mașină, un Volkswagen Golf 4 achiziționat la mâna a doua. Întrucât autoturismul era lipsit de dotări, tânărul se gândea că i-ar fi prins bine unele mici îmbunătățiri, volanul fiind primul la care s-a gandit, deoarece acesta era deteriorat lăsând urme negre pe mâini. După câteva ore de trudă și iscusință, din mâinile lui a ieșit o lucrare care a fost apreciată de mulți colegi și prieteni, ba chiar și primind comenzi din partea acestora. Luând treaba în serios și progresând cu fiecare lucrare, Andrei a început să se joace cu imaginația punând piele pe diverse bucăți de plastic din interiorul mașinii, pe cotiere, pe schimbătoare, Alcantara (un material inovator care imită pielea întoarsă, folosit ca dotări costisitoare la mașinile de lux) pe plafoane, stâlpi și parasolare.
       Din pasiune și dragoste pentru frumos, pentru artă, cu banii strânși din comenzi, a fost nevoie de investiții materiale în mașini de cusut din ce în ce mai performante, în ustensile care să ușureze munca, în achiziția de materialelor de cea mai bună calitate din afara țării, în promovarea serviciilor prestate și în același timp manifestând seriozitate și promtitudine față de clienți.
       În prezent recondiționează cam tot ce înseamnă interiorul mașinii de la plafon la mochetă, colaborând cu parteneri serioși, importanți, de prestigiu pentru lucrări de anvergură (complexe), însă el se remarcă prin talentul deosebit ce îl are în îmbrăcarea în piele a volanelor automobilelor; de cele mai multe ori din mâinile acestui mare artist, ies adevărate opere de artă, lucrări realizate mult mai bine decât cele de fabrică.
       Și cum veștile bune circulă repede, talentul lui este apreciat de mulți posesori de autoturisme atât în oraș cât și din țară, dar și de marile reprezentanțe auto și service-uri din Constanța. Pentru a vă convinge, a descoperi dar și pentru a aprecia lucrările lui, vă invităm să îi vizitați pagina web www.imbracvolane.ro , unde vă puteți lăsa părerile personale sau chiar pune întrebări.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “O joacă transformată într-o poveste de succes”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI