Joi, la Teatrul de Stat din Constanta, mai multi artisti vor cânta pentru Diana

diana popescu
Un spectacol de caritate, cu participarea interpreților autohtoni va avea loc joi, 17 noiembrie, începând cu orele 19,00, la Teatrul de Stat Constanța (fostul Fantasio). Banii adunați din vânzarea biletelor vor fi oferiți tinerei, viața căreia depinde de noi.

Diana Popescu, o tânără frumoasă, de 21 de ani, studentă la Medicină a primit o provocare, un diagnostic crud prin care orice om, oricât de puternic ar fi, nu poate trece singur. Osteosarcom de coapsă dreaptă, cu determinări secundare pulmonare şi mamare, acesta este diagnosticul care i-a zdruncinat viaţa Dianei, din temelie, un cancer osos, foarte grav. “Astfel un suflet care se pregătea să se lupte cu suferinţa de pe poziţia de medic va trebui să o privească în faţă de pe poziţia de pacient….Iar noi…noi trebuie şi putem să-i fim alături. Joi 17 noiembrie, începând cu orele 19:00 la Teatrul de Stat (fostul Fantasio) este organizat un eveniment de strângere de fonduri”, au anunţat organizatorii evenimentului umanitar.
Sunt puse în vânzare bilete pe care le puteţi achiziţiona la unul din numerele scrise în cadrul evenimentului creat pe Facebook, iar banii strânşi sunt donaţi în contul Dianei.
Îşi aduc aportul la eveniment Marian Cozma Bând, Nikolaos Papadopoulos şi ansamblul Nea Ellada, trupa de dans All în One Dance, Lucian Colareza, Stelian Arau şi Costin Caraulani – Formatia Makidonia, Leonidas Mitro, Ionela Maricas, Rodica Rodion, Liliana Cornila. Evenimentul este prezentat de Adelina Toncean.
Papioane By Valentin Bratu expune papioanele sale la intrarea în sala de spectacole, iar banii obţinuţi din vânzare ajung în contul Dianei. De asemenea şi Blizzard Fashion Constanța scoate 3 rochiţe la licitaţie urmând şi ei să doneze banii strânşi. Eu, Elena Vasile ca iniţiatoarea şi organizatoarea evenimentului, alături de Adelina Toncean vreau să le mulţumesc tuturor celor care au răspuns pozitiv la solicitarea mea, partenerilor Crucea Rosie – Doamnei Carmen Lungu şi Asociaţiei Tinerilor Medicinişti.
Puteţi face donaţii şi direct în contul Dianei Popescu la RAIFFEISEN BANK S.A. – RO08 RZBR 0000 0600 1900 4101 (LEi).

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Joi, la Teatrul de Stat din Constanta, mai multi artisti vor cânta pentru Diana”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI