Jurnalista Teodora Maftei a murit in Israel. Numarul deceselor din Colectiv ajungand la 46.

Teodora Maftei

Încă o persoană a murit în urma incendiului din Club Colectiv. Este vorba despre jurnalista Teodora Maftei. Jurnalista era internată într-un spital din Israel.
Până la incendiul din clubul Colectiv, printre ale cărui victime se numără, Teodora Maftei a fost operată de şapte ori, din care de trei ori pe creier. Tânăra suferă de chist arahnoidian de fosă posterioară, o acumulare de lichid aflată pe creierul mic, înspre ceafă, care nu poate fi eliminat şi este asociat cu hipertensiunea intracraniană. Din cauza aceasta, Teodora a avut şi o tromboză venoasă (i s-au spart două vene pe creier) şi a făcut o criză de epilepsie.
Diagnosticul i-a fost pus în 2005, după ce a mers la medic din cauză că suferea de dureri de cap foarte puternice, insomnii, tulburări de memorie, ameţeli şi probleme cu echilibrul.
„Mă durea capul 24 de ore din 24, iar noaptea făceam ture prin cameră, strângând din dinţi şi vorbind singură”, spunea tânăra într-un interviu acordat în 2011.
Astfel, ea a fost operată de şapte ori, din care de trei ori intervenţii direct pe creier, trei intervenţii la chist pe la gât, când medicii i-au montat un „furtun” de la chist până în stomac, care drenează surplusul de lichid, respectiv o dată a fost operată prin burtă, pentru a i se monta o valvă.
Din cauza problemelor medicale, Teodora nu avea voie să consume alcool, să fumeze, să bea cafea, să facă efort, să răcească, să stea la soare, să meargă în cluburi. „Şi nu am voie să mă enervez sau să plâng, dar nu-mi iese mereu treaba asta. Aaaa, şi aşa, ca între fete, nu pot să merg pe tocuri şi nu e indicat să ţin cură de slăbire, dar nici să mă îngraş nu trebuie. Dar, la urma urmei, toate astea pot fi mofturi”, povestea aceasta.
În doar două zile, 13 persoane rănite în incendiu au încetat din viaţă. 10 dintre ele în spitalele din Bucureşti şi alte 3 în timpul transferurilor la spitale din străinătate.
În cursul zilei de astăzi, familiile vor prelua de la IML trupurile a şapte dintre tinerii morţi în ultimele zile. Tot în cursul zilei, o echipă de medici din Franţa şi Germania va sosi în Capitală, pentru a evalua zecile de răniţi în stare gravă, internaţi în spitalele bucureştene.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Jurnalista Teodora Maftei a murit in Israel. Numarul deceselor din Colectiv ajungand la 46.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI