Klaus Iohannis: Jos mâinile de pe DNA!

Klaus Iohannis

„Jos mâinile de pe DNA!” a fost mesajul transmis joi guvernanților de președintele Klaus Iohannis, în contextul informațiile privind o eventuală reorganizare a Direcției Naționale Anticorupție și a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism „

Eu vă spun un lucru foarte clar și mai ales guvernanților: Jos mâinile de pe DNA!”, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.
La Ministerul de Interne s-a ştiut exact când, unde şi ce grupuri se pragatesc să spargă demonstraţia. În loc să-i izoleze unde s-au adunat, i-au lăsat liberi să pună în pericol nu doar demonstraţia, ci sănătatea şi chiar viaţa românilor simpli care s-au dus să demonstreze paşnic.
Aseară au avut loc demonstraţii masive în toată ţara. Sunt foarte impresionat de amploarea acestor manifestări şi de faptul că românii au înţeles foarte bine despre ce e vorba cu aceste ordonanţe de modificare a Codului Penal şi au arătat romanii foarte clar ce vor: un stat de drept.
Românii s-au adunat în număr foarte mare şi paşnic şi şi-au spus pasul, până după ora 10, când au fost grupuri de demonstranţi violenţi, au intrat în Piaţa Victoriei şi au deturnat demonstraţia. A fost evident pentru oricine a urmărit desfăşurarea evenimentelor că romanii au demonstrat în număr foarte mare, paşnic şi au spus ce doresc.
Felul în care Ministerul de Interne nu a gestionat situaţia şi felul în care jandarmii au acţionat mă nemulţumeşte profund. Toată lumea din structurile de forţă a avut toate informaţiile necesare, la MAI s-a ştiut exact ce grupuri se pregătesc pentru a sparge demonstraţia. Au pus în pericol sănătatea şi viaţa celor care s-au dus să demonstreze paşnic.
Doamna ministru de interne s-a dus la televizor şi a spus că nu ştie nimic, înseamnă că nu conduce ministerul, doar stă în minister. Solicit ministrului şi jandarmeriei lămuriri scrise şi foarte clare„, a mai spus Iohannis.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Klaus Iohannis: Jos mâinile de pe DNA!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI