Kristanna Loken si Remy Bonjasky vor fi desemnati ambasadori onorifici ai statiunii Mamaia

Actriţa americană Kristanna Loken şi legenda K-1 Remy Bonjasky vor fi desemnaţi ambasadori onorifici ai staţiunii Mamaia, în cadrul unei ceremonii care va avea loc vineri, cu o zi înainte de gala Superkombat World Grand Prix la care cei doi sunt invitaţi speciali.

Conferinta de presa Superkombat2

Preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă desfăşurată în staţiunea Mamaia, că se bucură de revenirea circuitului mondial Superkombat pe litoral, întrucât staţiunea va beneficia de promovare.
Un astfel de eveniment are un impact major pentru imaginea României datorită expunerii mari pe partea de televiziune. Ne bucurăm că domnul Eduard Irimia a decis să organizeze aceste eveniment la Mamaia şi susţinem oficial şi organizatoric acest eveniment. Deja aproximativ 150 de turişti străini, mulţi din mediul de afaceri, dar şi din sport, şi-au rezervat locuri pentru gala de sâmbătă. Pentru toţi turiştii va fi o ocazie unică să vadă un astfel de eveniment în Mamaia, chiar în Piaţeta Cazino, acolo unde de obicei se organiza Fashion Summer Festival, eveniment ce va fi derulat în fiecare weekend şi în această vară. Kristanna Loken şi Remy Bonjasky vor deveni, cu această ocazie, următorii ambasadori onorifici ai staţiunii Mamaia, după Horia Tecău„, a declarat Corina Martin.
Ceremonia prin care cei doi vor primi acest titlu va avea loc, vineri, de la ora 16.00, pe plaja La Cucaracha din Mamaia, acolo unde se va desfăşura şi cântarul oficial pentru evenimentul de sâmbătă. Printre sportivii care vor lupta în gală se numără Bogdan Stoica, Raul Cătinaş şi Andrei Stoica, ultimul urmând să-şi apere titlul mondial în faţa olandezului Fred Sikking, în meciul cap de afiş al galei de la Mamaia.
Ceremonia prin care cei doi vor primi acest titlu va avea loc, vineri, de la ora 16.00, pe o plajă din Mamaia, acolo unde se va desfășura și cântarul oficial pentru evenimentul de sâmbătă. Printre sportivii care vor lupta în gală se numără Bogdan Stoica, Raul Cătinaș și Andrei Stoica, ultimul urmând să-și apere titlul mondial în fața olandezului Fred Sikking, în meciul cap de afiș al galei de la Mamaia.
Biletele pentru gala Superkombat de la Mamaia costă 50 de lei şi pot fi achiziţionate din reţeaua eventim.ro, magazinele Vodafone, Orange şi Germanos, dar şi din Piaţeta Cazino. Gala va include 14 de confruntări şi va fi transmisă în direct în România de la ora 20.00.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

Un comentariu la “Kristanna Loken si Remy Bonjasky vor fi desemnati ambasadori onorifici ai statiunii Mamaia”

  1. Aquatime spune:

    Supertare! Nu-i rău deloc pentru imagine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI