La Constanţa se lansează programul “Start – Up Nation’’ dedicat tinerilor întreprinzători

Start - Up Nation
Vineri, 7 aprilie 2017, președintele Consiliului Județean Constanța – Marius Horia Țuțuianu participă la prezentarea Programului “Start – Up Nation ROMÂNIA’’, eveniment organizat de Secretariatul General al Guvernului în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Evenimentul este susținut și de Consiliul Județean Constanța.

Obiectivul evenimentului este axat pe promovarea programului guvernamental “Start – Up Nation ROMÂNIA’’. Acesta se adresează tinerilor care doresc să își înființeze o companie. De asemenea, prin acest program se estimează că se vor crea cel puțin 10.000 de noi locuri de muncă.
Încă de la începutul mandatului am declarat că voi susține mediul de afaceri și dezvoltarea a noi locuri de muncă. Acest program este deosebit de important, deoarece permite tinerilor antreprenori să își dezvolte o afacere de succes, dar reprezintă și o oportunitate pentru crearea de locuri de muncă”, declară președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.
Programul va fi lansat începând cu 1 mai 2017, urmând să finanțeze aproximativ 10.000 de noi afaceri, cu o sumă maximă, nerambursabilă de 200.000 lei pe o perioadă de 2 ani. Domeniile principale care vor fi finanțate cu prioritate sunt producția, domeniul IT, industrii creative, dar și servicii și comerț.
Pentru tinerii din județul Constanța, această întâlnire reprezintă o adevărată oportunitate și un prim pas către antreprenoriat”, mai declară Marius Horia Țuțuianu.
La acestă întâlnire vor participa domnul Adrian Mlădinoiu – Secretar de Stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului și domnul Harry – Ilan Laufer – Secretar de Stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “La Constanţa se lansează programul “Start – Up Nation’’ dedicat tinerilor întreprinzători”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI